Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, continua in luna aprilie curatenia de primavara!

Anual, in ziua de 22 aprilie, sărbătorim Ziua Pământului, ziua când s-a născut, in anul 1970, mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător, pentru un viitor mai bun al planetei noastre.

În anul 2009, Organizația Națiunilor Unite (ONU) a declarat ziua de 22 aprilie ca sărbătoare oficială a planetei Pământ și expresie comună a dorinței tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat și mai verde.

Earth day.png

Deşi se bucură de o popularizare mai mică decât Ora Pământului, când oamenii de pretutindeni sunt chemaţi să nu folosească energia electrică timp de 60 de minute, Ziua Pământului are acelaşi scop: să atragă atenţia asupra degradării mediului înconjurător, asupra efectelor poluării şi să educe cu privire la acţiunile pe care fiecare dintre noi le poate întreprinde pentru a ajuta la conservarea naturii. Alatura-te cu o initiativa personala!

Noi ne vedem pe 22 aprilie in sectorul 2, Bucuresti, in curtea Centrului Cultural Eminescu, la atelierul de reciclare creativa!

Ne dorim ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator.

“Focus to Green-Eco-life” iti aduce informatii interesante despre „lumea verde” care sustine viata pe Pamant.

Vizioneaza cateva din tainele verzi ale serelor Gradinii Botanice din Bucuresti:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=r2k0EBuwpX8?feature=oembed&version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=ro&autohide=2&wmode=transparent]

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 
22 aprilie -“Focus to Green-Eco-life” Sărbătorește Ziua Pământului!