Te invit miercuri, 01 august 2018, orela 19:00, la  Atelierul practic ”Schimbă emoţiile mămico”.

Dacă esti gravidă sau lauză, dacă te pregătesti să dai copilul la cresă, grădinită ori la scoală, dacă esti mamică, indiferent de varstă si esti interesată să găsesti solutii pentru o adaptare mai rapidă si usoară la schimbările din viata ta si a copilului tău, te astept la atelier cu remedii si recomandări din terapia florală Bach, tehnici de respiratie si de eliberare emotională.

Nasterea, prima zi de cresă, grădinită ori de scoală, aduce provocări diferite in functie de personalitatea noastră si de mediul de viată in care trăim. Cu un “ghiocel” nu se face primavara, dar cu siguranta pui bazele schimbarii spre armonie, puritate si frumusete interioara.

In cadrul atelierului iti vei identifica si evalua propriile emotii cu care te confrunti tu si copilul tău in aceste etape ale vietii.

Vei invăta să folosesti remediile si tehnicile potrivite pentru a scăpa de “stres” si a armoniza starea emotională a copilului tău si a ta. Vei imbunatati relatia dintre voi si integrarea in noul mediu/colectiv sau etapa de viata.

O vei face intr-un mod sigur, natural, armonios si eficient, indiferent de varsta sau starea de sanatate pe care o ai tu sau copilul tau.

Vei avea posibilitatea sa iti formezi o baza de cunostinte in domeniul remediilor florale Bach, sa intelegi mai multe aspecte ale personalitatii si sa gasesti solutii pentru o schimbare poztiva.

Prezentarea este interactiva, voi folosi exemple practice pentru asimilarea rapida a informatiilor, astfel incat sa poti deveni propria “mamica sau bunica terapeut”.

Vei avea ocazia sa testezi personal actiunea remediilor!

Atelierul este deschis tuturor, nefiind necesara o pregatire de specialitate.

Vei afla informatii despre:
• ce este si ce nu este terapia florala Bach
• cele 38 de remedii Bach si exemple cu APLICATII PRACTICE
• Remediul de urgenta si Crema de urgenta; recomandari de utilizare
• cum actioneaza remediile; principiul foitelor de ceapa
• aplicatii: sarcina, nastere, DIETE, traume, dependente, adolescenti, copii , socuri, traume etc
• utilizarea remediilor pentru urgente, stari trecatoare (acute) si stari cronice
• cum prepari sticluta de tratament
• administrarea remediilor pentru uz personal si familie

Atelierul este sustinut de

Ileana Vladut – practician de terapie florala Bach – BFRP, certificat international de Bach Centre din Marea Britanie; lucreaza cu remediile din anul 2002

Detalii despre TERAPIA FLORALA BACH gasiti pe
http://perfectlotus.ro/terapii-cu-esente-florale-bach/
https://www.slabirehipnoza.ro/copy-of-reconectarea-personala

Va astept cu drag si cu flori sub forma de… ceai rece!

Investitia pentru atelier este de 75 lei.
Locatia exacta va fi anuntata participantilor (sector 2, Bucuresti).

Pentru inscriere va rog sa trimiteti mesaj la email ileana@perfectlotus.ro sau sa ma contactati telefonic la numarul 0722876801.

”Schimbă emoţiile mămico”