„Ape curate asumate”, eveniment sustinut de Aqua Carpatica, ne-a adus astazi in spatiul interior al artistului din noi insine.

Intalnirea de la Centrul Cultural Eminescu, din sectorul 2 Bucuresti, le-a adus copiilor ocazia sa „lucreze cu apele interioare” intr-un mod artistic, alaturi de o persoana cu totul speciala, actrita de teatru, scriitoarea si artista Claudia Motea.

Cei mici au invatat cum sa comunice cat mai autentic cu cei din jur.

Deoarece originalitatea intuitiei este pusa in valoare atunci cand este dublata de o mai mare claritate a comunicarii, au facut exercitii de dictie, de creativitate si de interpretare de rol.

Expresivitatea personala, emotiile pe care le-au trasmis copiii prin gesturi corporale si prin grai ne-au dovedit ca deja sunt pregatiti pentru a deveni viitori actori.

Au spus povesti si au interpretat fiecare rolul pregatit pentru a intampina iepurasul de Paste.

Si Ileana Vladut, terapeut holistic, le-a fost alaturi, pentru a transmite „iepurasului” doleantele celor mici. Apa Aqua Carpatica le-a ostoit setea fizica si le-a fost sursa de inspiratie pentru a-si accesa creativitatea.

Alaturati-va celor ce sustin interactiunile armonioase si autentice. Pastrati apele interioare si exterioare cat mai clare si curate.

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro). Detalii pe blogul proiectului #apecurateasumate.

Actorul din interior slefuieste realitatea copiilor in culori vesele #apecurateasumate