„Ape curate asumate” – eveniment sustinut de Aqua Carpatica, ne aduce laolalta pentru a ne stabiliza si armoniza emotiile, intr-o zi dedicata demonstratiilor pentru pace – 15 februarie.

Unde? Va invitam, cu mic cu mare, in parcul Florilor, de pe Soseaua Pantelimon, sector 2, Bucuresti, pentru a invata si a exersa impreuna cateva tehnici de identificare si de armonizare a emotiilor noastre.

Apele interioare sunt precum vremea. Mereu schimbatoare. Trecem adesea rapid prin stari emotionale care ne fac sa ne simtim vulnerabili la cuvintele si gesturile celor din jur. Reactionam si ne mentinem cu greu linistea si pacea interioara. Astfel, se pot naste adevarate „razboaie interioare”, care ne destabilizaza.

Nu ne dorim razboaie. Nici in interior si nici in exteriorul nostru. De aceea, va invitam pe data de 15 februarie alaturi de noi, pentru un plus de emotii pozitive si ape curate asumate.

Alaturati-va celor ce sustin interactiunile pasnice si un climat linistit; contribuiti pentru a pastra apele interioare si exterioare cat mai limpezi si curate.

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro). Detalii pe blogul proiectului #apecurateasumate.

#apecurateasumate 15 februarie, o zi dedicata demonstratiilor pentru pace