CALENDAR ATELIERE OCTOMBRIE

04 octombrie 2017    – Atelier “Adu curcubeul în inima ta”

Uniunea si armonia sufletului si corpului prin joc si culoare

Vino sa te cunoşti mai bine, sa te redescoperi şi să revii la matca sufletului tău autentic, folosind metode şi desene ce stimulează creativitatea şi claritatea apelor noastre interioare.

Te invit la o seara cu joc si culoare care sa-ti redeschida inima spre realitatea din interiorul tau, folosind ca unelte:

– desenul creativ meditativ
– mandala
– remediile florale Bach
– metoda cartilor de joc Cope.

Te astept pentru a cunoaste mai bine adevarul si culorile din interiorul tau.

 

05 octombrie 2017    – Atelier  “Oglinda sufletului tau”

Afla-ti munca vietii si scopul incarnarii descifrand profilul  hologenetic  personal cu ajutorul cheilor genelor  (I Ching) si a temelor de viata.

Vei intelege cum functionezi pentru a-ti regasi mai usor armonia si echilibrul trup-minte-suflet-spirit.

 

12 octombrie 2017 –  Atelier “Omul si cele 3 Ursite” 

Afla-ti temele personale de viata – lectia personala pe care a venit sa o invete sufletul, lectia spiritului si lectia de incarnare (de intrupat).

Vom folosi un mod unic de abodare legat de aspecte astrologice si angelice din harta ta natala. Este necesar sa comunicati in prealabil data nasterii si ora, in cazul in care o cunoasteti.

 

19 octombrie 2017  Atelier  “A doua moarte; profunzimea inimii si a spiritului”

A doua moarte desemneaza traditional momentul in care ultimul dintre corpurile noastre muritoare – corpul mental, se intoarce in lumina.

Pentru a-l folosi ca pe un aliat ce stapaneste emotiile, avem nevoie sa ne dezvoltam calitati mentale – disciplina, perspicacitate, dar si curaj,  ori incredere in sine. Este nevoie sa coboaram mintea in inima pentru a trai in armonie cu fluxul Universului.

Vei afla despre  tehnici- metode ce ne ajuta sa ne mentinem echilibrul intre ideile si sentimentele tale.

 

21-22 octombrie 2017  –  Workshop in cadrul Targului “Agenda Bio”  –   ” Autocunoastere si inspiratie pentru suflet – Remedii florale Bach”

 

26 octombrie 2017  – Atelier  “Lumina intru adevar”

Atunci cand esti pregatit sa treci de la initierile lunare la cele solare, sa  iti gasesti echilibrul intre activ si pasiv, intre a fi emitator si receptor, ti se deschide calea de mijloc. Doar lucrand zilnic asupra claritatii noastre interioare ne putem  gasi echilibrul intre materie si spirit si putem evolua. Invata sa-ti asculti vocea propriei intuitii si sa refaci armonia intre adevarul tau interior si mastile pe care le arati lumii. Cum? Ve afla la atelier.

________________________________________________________________________________________

Atelierele se desfasoara intre orele 18:30-21:00, iar locatia exacta va fi comunicata dupa inscriere participantilor. (Bucuresti)

Contributia financiara pentru participarea la un atelier este de 75 lei/persoana.

Pentru inscriere, va rog trimiteti email la ileana@perfectlotus.ro sau contactati telefonic la 0722876801.

________________________________________________________________________________________

ANUNT:

Pentru  Seminarul “Adio emotii negative, cu terapia florala Bach”  ce se va tine in luna octombrie, voi comunica data de desfsurare pana la sfarsitul acestei luni.

Practic, in cadrul seminarului vei avea posibilitatea sa iti formezi o baza de cunostinte in domeniul acestei unice terapii complementare si sa intelegi mai multe aspecte ale propriei personalitati.

Seminarul este deschis tuturor, nefiind necesara o pregatire de specialitate.

Vei afla informatii despre:
• ce este si ce nu este terapia florala Bach
• cele 38 de remedii Bach si exemple cu APLICATII PRACTICE
• Remediul de urgenta si Crema de urgenta; recomandari de utilizare
• cum actioneaza remediile; principiul foitelor de ceapa
• aplicatii: sarcina, nastere, diete, traume, dependente, adolescenti, copii , socuri, traume etc
• utilizarea remediilor pentru urgente, stari trecatoare (acute) si stari cronice
• cum prepari sticluta de tratament
• administrarea remediilor pentru uz personal, prieteni si familie
• administrarea remediilor pentru plante si animale.

Vrei sa te eliberezi de frica, nesiguranta, singuratate , neadaptare, nostalgie, timiditate, resentimente, gelozie, lipsa sperantei, pesimism, dezamagire, disperare, panica, soc, trauma, autoinvinovatire si multe altele?  Vrei sa le spui “adio” intr-un mod sigur, natural si eficient, indiferent de varsta pe care o ai sau de starea ta de sanatate?

Daca raspunsul tau este DA, pe parcursul discutiilor iti vei evalua propriile emotii, iar pana la sfarsitul atelierului  vei stii sa iti prepari sticluta de tratament pentru a scapa de “stresul” emotional actual.

Vei afla cum sa folosesti picaturile remediilor florale Bach in viata de zi cu zi, cum sa le selectionezi corect  astfel incat sa scapi de emotii si comportamente care te autosaboteaza sau sa-ti infrumusetezi personalitatea.  Pentru tine si intreaga familie; inclusiv animalele tale dragi.

 

Octombrie – o  luna inspirata si plina de echilibru si armonie!

Calendar ateliere Octombrie 2017