A douăzecişitreia ediție “Magia apei informate”, eveniment
susţinut de AQUA Carpatica, ne-a bucurat astazi impreua cu copiii de la
Grădiniţa Dumbrava minunată din Pipera, Voluntari.

E interesant sa remarci ca cei mici te tin minte dupa energia pe care le-o transmiti, mai mult decat prin ceea ce le spui. Desi atentia lor este mai usor distrasa de ceea ce vine din exterior, copiii se conecteaza mult mai repede la realitatea lor interioara, la ceea ce simt. Spre deosebire de adulti, care uneori sunt deconectati cu desavarsire de emotiile pe care le traiesc.

Astazi, grupa “gargaritelor” s-a bucurat colorand deja ouale de Paste – pe hartie desigur, astfel incat iepurasul sa vina cu cadourile potrivite. Ne-am imaginat cum intampinam Sarbatorile, cum ii daruim iepurasului parte din energia lui EU SUNT , pe care fiecare a lasat-o in desenul sau si cum ne luam ramas bun, stiind ca si la anul va fi acolo pentru noi cadouri.          Invitați – ghidul copiilor – Ileana Vlăduț, terapeută BFRP remedii florale Bach.

“ Lumina inaltata   –  directia in care privim este mereu relativa. Uneori in sus sau in afara nu inseamna nimic altceva decat mai aproape de tine. Cand ne inaltam gandurile, ne apropiem mai mult de noi insine. Privind spre cer ai ocazia sa te intalnesti pe tine. Privindu-te pe tine ai ocazia sa intalnesti intregul Univers.” – Ileana Vlăduț, terapeută BFRP remedii florale.

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (https://totceeaceeste.ro).



Douăzecişitrei de ediții „MAGIA APEI INFORMATE”, eveniment susținut de Aqua Carpatica