Ziua Solidarității Umane, celebrată pe 20 decembrie, are ca scop principal determinarea țărilor asociate să conștientizeze necesitatea de reducere a sărăciei și luarea de măsuri concrete de contracarare a acesteia. 

Se focalizeaza pe atingerea de țeluri, având menirea de a eradica sărăcia din toată lumea.

Indeamnă oamenii să lucreze împreună, pentru că solidaritatea a fost mereu soluția la necesitatea de coeziune și unitate a clasei muncitoare și a oamenilor in general.

La TotCeeaCeEste am ales sa exersam compasiunea, ca semn al solidaritatii fata de cei mai putin norocosi. Cum?

In cadrul evenimentului #apecurateasumate, sustinut de AQUA Carpatica, ne vom intalni, pe data de 20 decembrie, la Centrul Holistic Soma, din sectorul 3, Bucuresti. Vom face impreuna exercitii de recunostinta, de compasiune si de deschidere a inimii.

Suntem oameni, deci cu totii avem nevoie de un spatiu interior in care sa ne simtim in siguranta, in care sa ne refugiem pentru scurt timp, ca mai apoi, ghidati de curaj, compasiune si conectare, sa revenim in lumea exterioara pentru a ne trai vietile din plin. Exercitiile ne pot ajuta sa descoperim ca dincolo de emotii, ganduri si provocarile vietii nu se afla sfarsitul lumii, ci chiar inceputul ei.

Aceasta zi este ocazia perfectă în care sărbătorim unitatea noastră și totodată afirmăm că această unitate se produce doar datorită solidarităţii. Este un prilej pentru reînnoirea angajamentului față de solidaritatea umană și acțiunea comună de a construi o lume mai bună, mai sigură, pentru noi toți.

Desi actiunile noastre pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj.

Hraneste-ti compasiunea intr-un mod constient si fii solidar fata de diversitatea lumii!

Evenimentul lunar “Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro) in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro).

Exersam compasiunea de Ziua Internationala a Solidarității Umane – 20 decembrie