Va invitam la evenimentul “Focus to Green-Eco-Life”,  susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

Luna lui Martisor ne bate la usa si nu vrem sa irosim nici cea mai mica bucatica de material ce poate fi reciclat. Fie el din lemn, hartie, sticla, metal, panza sau plastic. Colorat sau transparent. Rotund sau patrat.

Ne punem imaginatia la treaba si cream …. Martisoare, pentru a bucura sufletele domnisoarelor si doamnelor, fie ele prietene, iubite sau mame.

Dedicam evenimentul acestei luni impletirii traditiei de primavara a Martisorului cu reciclarea creativa a mini-deseurilor in ziua de Dragobete!

Ia cu tine ce materiale reciclabile ai la indemana si vino joi, 24 februarie, sa ne intalnim in parcul Riviera, din sectorul 2, Bucuresti, pentru a crea acele martisoare originale „altfel”, care sprijina si sunt prietenoase cu natura si mediul.

Chiar daca nu ni te poti alatura, cauta acasa mici bucati de materiale pe care nu le mai folosesti. Fii inventiv si creeaza martisoare unicat pentru persoanele dragi tie. Alatura-te si de acasa sustinatorilor „verzi” si fii ReciCreativ de Dragobete.

Opteaza constient pentru mini eco-martisoarele cu impact benefic asupra mediului fizic, dar si emotional!

Cei care vor crea eco-martisoare alaturi de noi, vor primi la pachet si o sticla de apa plata Aqua Carpatica de 0,5 l, in semn de apreciere, pentru grija fata de mediul in care traiesc cele dragi: doamnele si domnisoarele apropiate sfletului!

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, ” este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Fii ReciCreativ de Dragobete, cu „Focus to green eco life”