Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, continuă in luna iulie cu o incursiune in lumea minunată a plantelor.

Joi, pe 29 iulie, ne dăm intalnire cu copiii la Grădina Botanică „D. Brandza” a Universității din București. Ii invitam sa descopere povestea unei seminte, care la sfarsit de aventura afla ce fel de semanta este ea. Dupa prezentare, vom realiza impreuna floarea soarelui.

Este povestea unei seminte care s-a trezit la sfarsitul anotimpului iarna si care nu stia ce fel de samanta era. Ea se purta precum un copil care nu intelege nimic, doarme mult si plange cand nu intelege ceva. Se va intalni cu diverse plante si animale despre care va afla lucruri interesante si, pe masura ce timpul trece, va devini mai inteleapta si mai constienta de propria valoare.

Este drumul lung, plin de peripetii, al unei seminte spre locul in care va adormi si se va trezi o floare tarzie de toamna.

Ne dorim ca si tu să fii informat, astfel incat să devii constient de importanta atitudinii personale fată de mediul inconjurator.

“Focus to Green-Eco-life” iti aduce informatii interesante despre „lumea verde” care sustine viata pe Pamant.

Descopera tainele verzi ale serelor Gradinii Botanice din Bucuresti

Deşi acţiunile noastre pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

“Focus to Green-Eco-life”: aventura incredibilă a unei semințe