De multe ori uităm de noi, uităm că am venit aici să ne bucurăm şi atunci luăm viaţa prea în serios. Fricile apar la suprafaţă şi nu mai ştim încotro să o luăm. Inima ridică ziduri şi nu mai lasă iubirea să iasă afară, ca să ne readucă lumina şi direcţia. Ne învârtim în cerc, convinşi că nu mai putem sa ieşim din el. Plecăm capul şi privim doar ţărâna, crezând că nu-l mai putem ridica. Încetăm să mai aruncăm o privire dincolo de obstacol, uitând că este unul mental, o iluzie, o limitare autoimpusă de cedinţe pe care le-am acceptat în sistemul nostru de valori ca fiind adevărate.

Dacă ridici capul, vei vedea ca Lumea este cu mult mai mare decât cercul pe care ţi l-ai construit în jurul tau. Depinde doar de tine să îndrazneşti să îi vezi frumuseţea şi să te bucuri de ea. Acum, în prezent. lumina

Soluţii există întotdeauna, trebuie doar să îţi reaminteşti de asta şi să ceri schimbarea paradigmei din interiorul tau. Dacă te afli într-un punct în care nu reuşeşti singur şi ai nevoie de ajutor, poţi apela la soluţii exterioare. Poţi apela la suportul familiei, al prietenilor, al specialiştilor. Dacă simţi că ai nevoie de mai mult, fii deschis să explorezi şi ALTE VARIANTE. Îţi propun mai jos doar unele dintre acestea.

Terapia florală Bach tratează direct cauzele bolilor şi are remedii (esenţe) pentru a trata emoţiile care dezechilibreaza: frici, nehotărâre, nesiguranţa, panică, dezamăgire, disperare, şoc, lipsa de interes pentru prezent, grija exagerată pentru binele altora.

Terapiile info-energetice (vindecare reconectiva, Reconectarea, Reiki, Shinki, Seikim, Huna, All Love) readuc echilibrul şi vindecara la nivel profund şi in totalitate, aliniind corpul fizic, emoţional, mental şi spiritual, tratand omul holistic, ca pe un întreg.

Hipnoza si tehnicile de NLP folosesc sugestia pentru a rescrie tiparele mentale negative din subconstient, înlocuindu-le cu unele positive, în acord cu realitatea şi nu cu limitările. Poţi scăpa astfel de dependenţe (tutun, alcool, stupefiante, jocuri de noroc sau de calculator). Poţi reduce kilogramele în plus şi optimiza greutatea corporală, poţi remodela corpul fără a fi nevoit să ţii cure de slăbire drastice, iar efectele sunt de durată.

Life coaching-ul te ajută să îţi stabileşti în mod conştient obiectivele, să-ţi descoperi şi să-ţi foloseşti resursele, pentru a le împlini în termenele stabilite, orientaâdu-te spre succes şi împlinire în viaţa ta.

Spiritual coaching-ul, având ca instrumente profilul astrologic, cel hologenetic, human design-ul şi terapiile intuitive, te ajută să te descoperi şi dintr-o perspectivă interioară, sufletească, pentru a-ţi regăsi echilibrul între trup şi suflet, între material şi spiritual şi a-ţi regăsi direcţia pe adevărata cale a vieţii tale.
Aşadar, ai la îndemână destule instrumente. Foloseşte-le. Nu e necesar să te lupţi cu obstacolele, ci doar să le foloseşti pentru a te extinde!

Îndrăzneşte să fii cel care ai venit să fii  … fără limite!

de Ileana Vlăduţ

http://perfectlotus.ro

http://slabirehipnoza.ro

Îndrăzneşte să fii prezent şi fără limite