Cea de-a şaisprezecea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica  a avut loc joi, 6 septembrie 2018, la pista de atletism din incinta Complexului sportiv Lia Manoliu  (Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2).

Deşi vara şi-a anunţat sfârsitul calendaristc, căldura ei ne urmăreşte încă. Drept urmare, seara de ieri s-a dovedit a fi cu adevărat îmbietoare pentru cei care au dorit să facă puţină mişcare în aer liber, ocrotiţi de răcoarea serii şi să se bucure de apa proaspătă oferită cu sprijinul Aqua Carpatica.

Felicitări participanţilor: părinţi cu copii alături, tineri adolescenţi, dar şi bunici care au învăţat deja ce înseamnă să fii în armonie cu tine, dar şi cu cei din jurul tău.

Nu ştim dacă toamna se anunţă bogată în precipitaţii, dar apa Aqua Carpatica ne va însoţi cu siguranţă în continuare, pentru a ne aduce un plus de hidratare autentică.

““Septembrie, prima lună de toamnă, pune in balanţă roadele muncii de peste an. Munca interioară se reflectă în armonia ce răzbate dincolo de noi, în relaţiile noastre şi în interacţiunea cu mediul. Bucurie în ultimele zile de vacanţă şi să aflăm mai multe despre emoţiile şi apa din viaţa noastră.”-  Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale (http://perfectlotus.ro)

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

“Magia apei informate” ediția XVI