20 mai 2019 – A douăzecişipatra ediție “Magia apei informate”, eveniment susţinut de AQUA Carpatica, ne-a adus inca o data alaturi de copii. Nu doar la Grădiniţa Dumbrava minunată, ca pana acum, ci si laSpitalul Dr. Al. Obregia din capitala.

Amprenta lunii mai este cea a culorilor si a prospetimii, atat in mediul exterior, cat si in interiorul nostru. Asta ne duce cu gandul la noi proiecte si la incercarea de a pune in practica ceea ce ne dorim – sa aducem pace, bucurie si liniste in viata noastra. Stergem ceea ce nu ne mai este de folos – obiceiuri sau ganduri daunatoare si ne ingrijim de tinerele lastare, pentru a continua cresterea. La Spitalul Obregia, tinerii sunt sustinuti si invata rapid si usor, sub indrumarea medicilor si a psihoterapeutilor, cum sa isi redescopere resursele si puterea de a trai o viata implinita, printre oameni frumosi.

“Copiii isi gasesc mereu puterea in interiorul lor. Sa reinvatam si noi sa facem asta.  Adauga si tu stropul tau de culoare.” – Ileana Vlăduț, terapeută BFRP remedii florale.

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Asociatia Business Media Club (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (https://totceeaceeste.ro).“Magia apei informate” ediția XXIV- Tot ce vine in viata are un sens mai mare