In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne dorim ca tu sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.

Astazi, de Ziua Mondiala a Meteorologiei, ne-am dat intalnire cu elevii clasei a IV B, de la Scoala Gimnaziala Petre Ghelmez, din sectorul 2, Bucuresti, pentru a ne imprieteni cu APA, sub toate formele ei.

Esarfele rosii au fost “meteorologii de serviciu” si ne-au ajutat sa “mimam emotiile”, astfel incat sa le recunoastem mai usor atunci cand apar in interiorul nostru sau pe chipurile celor cu care interactionam. Ne-am dat voie sa ne simtim emotiile. Aceste stari care vin si pleaca, care sunt schimbatoare precum vremea de la …METEO!

Acum se anunta soare, acum ploua (precum afara). Acum bate vantul, acum e arsita. Toate sunt trecatoare si isi urmeaza cursul. Circuitul naturii …  exterioare si interioare: solid, lichid, gazos. Cald – rece, rece – cald.

In final trecem peste emotii si suntem impacati. Cu noi insine si cu ceilalti.  Ne cunoastem mai bine. Stim ce ne influenteaza pozitiv sau negativ, stim sa alegem asumat … ape cat mai curate. Atat interioare, cat si exterioare!

Am invatat ca putem apela la remediile florale Bach pentru armonizarea emotiilor si pentru a ne elibera de frici, nesiguranta, dezamagire, autoinvinovatire, singuratate si multe altele.

“Fie ea lichida, gazoasa sau solida, apa ne ajuta sa traim si sa exeperimentam viata prin trairi interioare. Astazi, apa Aqua Carpatica ne-a hidratat corect, atat corpul cat si emotiile. Multumesc elevilor clasei a IVa B si doamnei invatatoare Elena Tanasescu pentru punerea in scena a  … meteorologiei emotiilor!” –  Ileana Vladut, terapeut holistic.

Asa cum, pe întreaga planetă, apa este mereu in mișcare și transformare, evaporarea și condensarea, respectiv solidificarea și topirea alternând mereu, tot asa suntem si noi cu emotiile personale!

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare si exterioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

Meteorologia emoţiilor. Prognoza eşarfelor roşii la #apecurateasumate