Desi astazi este in centrul atentiei LUNA PLINA si a ei eclipsa, putini stiu ca tema zilei este SA DAM SI SA NE ADMINISTRAM VIATA STRALUCIND. Tema este data de energiile lui Jupiter si ale Soarelui, care, impreuna, amplifica si transmit intr-un mod radiant energia Logosului Solar.
 
Pentru cei pasionati de cifre, 9 este astazi magic, avand rol de amplificare pentru aceste energii. Folositi-o pentru a capta mai usor energia combinata Jupiter/Soare.
Asadar, astazi avem aliati puternici pentru PURIFICARE si pentru eliberarea de programe si tipare invechite sau nebenefice, care nu ne mai ajuta sa evoluam pe Drumul nostru personal.
 
Sfatul meu: incarca-te cu LUMINA soarelui si cu INTELEPCIUNEA lui Uranus, iar diseara, nu lasa Luna plina sa te copleseasca cu emotiile negative care ies la suprafata. Ai puterea sa le observi si sa le elimini; inima si mintea vor incerca sa se armonizeze in interiorul tau, iar dragostea si ratiunea vor proceda la fel!
 
Nu uita: Luna reflecta doar lumina Soarelui care esti cu adevarat!
Te-ai intrebat, tu, cat de mult stralucesti?
 
Vrei sa stii cum sa reusesti toate astea? Nimic mai simplu. PRIN INTENTIE.
Stiu, este doar primul pas, dar unul foarte important, dupa care vor urma alti pasi pe care ii vei face.
 
Si, daca nu te-ai convis ca astazi ai atatea ajutoare ce “te forteaza” sa-ti incepi curatenia, iti mai dau un motiv in plus. VENUS ne da si ea o mana de ajutor, patronand aceasta frumoasa zi de vineri.
 
Ai aliati puternici astazi. Profita de acest moment astral.
Universul te sprijina din toate directiile si asteapta doar ca tu sa faci primul pas…..spre adevaratul TU – Esenta TA!
 
Ia-te si pe TINE in calcul, intra si tu in ecuatie … daca vei sa o rezolvi!  :))  soare
 full_moon_large
SOARE in suflet si de jur imprejur – prin intentie