Evenimentul lunar “Ape curate asumate”, susținut de AQUA Carpatica, te invita sa te informezi si sa dai dovada de toleranta. Recunoaste si accepta unicitatea fiecarui om.

Ziua de astazi,16 noiembrie, dedicată sărbătoririi toleranţei în lume, ne-a reamintit faptul că este datoria fiecăruia dintre noi să cunoaştem şi să promovăm diversitatea.

A fi tolerant înseamnă a fi deschis şi receptiv la frumuseţea diferenţelor dintre oameni. Ne putem considera toleranţi atunci când respectăm alte puncte de vedere, chiar dacă nu suntem de acord cu ele.

Echipa Totceeaceeste ne-a dat astazi intalnire cu toleranta si terapiile, in cadrul Centrului Holistic Soma din sectorul 3, Bucuresti.

Suntem diferiti, insa ceea ce ne uneste, ca oameni, sunt emotiile si gandurile noastre. Bucuriile si tristetea. Sanatatea si boala. Durerea si extazul. Nevoia de a ne cunoaste mai bine si de a relationa armonios cu noi insine si cu ceilalti, indiferent de perspectiva si viziunea personala asupra vietii.

Invatam sa fim mai toleranti, ingaduitori cu intreaga diversitate care ne inconjoara. Uneori reusim, alteori este mai dificil. Gandurile si emotiile nu ne dau prea usor pace. Avem variante la indemana, iar una simpla si eficienta ne este oferita chiar de Natura, prin remediile florale, folosite in intreaga lume de aproape un secol.

Astazi, in cadrul intalnirii de la Centrul Soma, am aflat cum putem folosi remediul Beech (FAG) pentru a deveni mai toleranti si cum ne potem infrumuseta personalitatea cu ajutorul remediilor florale Bach. Administrarea picaturilor este simpla: 4 picaturi de 4 ori pe zi, acestea putand fi folosite de membrii intregii familii, indiferent de varsta.

  

        Toleranţa este o premiză a păcii şi un mijloc al dezvoltării sustenabile.

Prin intermediul informarii, al educaţiei si al folosirii remediilor florale ne putem diminua prejudecăţile, discriminările şi marginalizarea, ca forme ale intoleranței.

Desi actiunile noastre pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj.

Hraneste-ti mintea intr-un mod constient si fii tolerant fata de diversitatea lumii!

Evenimentul lunar “Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro) in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro).

Toleranţǎ şi “Ape curate asumate” ȋn lumea terapiilor holistice şi a remediilor florale