Vă invităm la a treia ediție a evenimentului “Focus to Green-Eco-Life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

Cum an de an iarna ne aduce temperaturi scazute si zapada (pe alocuri!), e musai sa fim mai  “atenti” cu mijloacele de transport cu care ne deplasam, astfel incat sa punem siguranta pe primul loc. A noastra, dar si a mediului. Asa cum noi ne luam paltonul si cizmele, asa si masinile isi adapteaza cauciucurile, uleiul  si sursa de energie!

Drept urmare, am dedicat evenimentul lunii ianuarie  colectarii si reciclarii deseurilor  provenite de la mijloacele de transport auto: uleiuri, baterii si anvelope.

„Winter-recycling auto”

Daca te afli joi, 23 ianuarie  2020, in zona sectorului 2 din Bucuresti (sos.Fundeni)  si te pregatesti sa schimbi uleiul, bateria  sau anvelopele masinii tale, te asteptam in service  cu un ceai cald, cu apa Aqua Crapatica  si cu informatii interesante despre reciclarea acestor componente.

De ce sa vii? Pentru ca iti vei folosi timpul  de asteptare intr-un mod util si placut si vei pleca imbogatit cu informatii interesante privind reciclarea. Informatii pe care e “musai” sa le afli sau sa ti le actualizezi. Si nu in ultimul rand, pentru ca ne  dorim, ca prin aceste actiuni, sa devii  si tu un mai bun sustinator al mediului,  atunci cand mergi pe … 4 roti!

Nu te vom lasa sa pleci cu mana goala. Apa Aqua Carpatica te va insoti la plecare, ca sa iti mentina proaspete informatiile primte si sa poti sa le dai si tu mai departe  prietenilor ….  din trafic.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  ” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

 

Winter-recycling auto. A treia ediție “Focus to Green-Eco-Life”