Evenimentele lunare “Focus to Green Eco Life”(editia 6)  si “Magia Apei Informate”(editia 35) sustinute de Aqua Carpatica, isi unesc fortele creand un CONCURS si alaturandu-se sarbatorii Pamantului.

Mediul inconjurator. Cum il ingrijim pe 22 aprilie … si nu numai!

Din 1970, de 50 de ani, celebram oficial Ziua Pamantului pe data de 22 aprilie.Neoficial, ar fi recomandat sa il celebram in toate cele 365 de zile din an!

Ne invata, impreuna, cum putem refolosi resursele planetare, culorile si emotiile pozitive pentru a infrumuseta imaginea Pamantului la care visam cu totii. Acel Pamant cu aerul, apele, padurile, solul si cerul curate. Terra, cu o energie plina de lumina si zugravita in culori vesele. Asa cum o visam cand eram copii.

CONCURS  Desen Art-terapie planetara

Te invitam ca, incepand de astazi, 22 aprilie si pana la sfarsitul lunii, pe 30 aprilie, in perioada #StamAcasa, sa iti folosesti timpul liber si sa iti pui imaginatia la contributie. Sa scoti la suprafata artistul din tine si sa desenezi Pamantul pe care ti-l doresti. Pentru tine si pentru generatiile viitoare. Pamantul care iti “inspira” cele mai frumoase si mai puternice emotii in suflet.

Te rugam sa ne trimiti desenul tau la adresa de email contact@totceeaceeste.ro sau la contact@focustolife.ro. Pana cel tarziu in data de 30 aprilie 2020.

Pe data de 4 mai 2020, vom anunta cele mai inspirate 3 desene, alese din cele pe care ni le-ati transmis.

Premiile pe care le poti castiga constau in: apa Aqua Carpatica, mandale unicat pictate si sedinte gratuite de terapie florala Bach+remediu.

CERINTE PENTRU DESEN

 • Foloseste ca suport pentru desen un material reciclabil. O bucata de hartie/ziar, un servetel, un carton, o panza/tesatura veche, o sticla de plastic, o bucata de lemn etc.

 • Foloseste ce culori ai la indemana, acasa. (creioane colorate, carioci, acuarele…)

 • Dimensiunile desenului raman la latitudine ta. In functie de timpul pe care vrei sa ti-l aloci in acest sens. Asadar, orice dimensiune este permisa.

 • Orice forma sau reprezentare a Pamantului, prin desen, este permisa. Fie ca este una concreta sau abstracta, zugraveste asa cum vezi si simti tu Pamantul.

CONDITII DE PARTICIPARE

 • Nu conteaza ce varsta ai. “Artistii” care pot participa la concurs si pot trimite desene, nu au limita de varsta. Cu totii suntem locuitorii si copiii Mamei Pamant. Asadar, toate desenele vor avea aceleasi drepturi de … afirmare.

 • Trimiteti desenele voastre la adresa de email contact@totceeaceeste.ro. Sau la contact@focustolife.ro

 • Data limita de trimitere a desenului prin email este 30 aprilie 2020.

 • Avem nevoie de aprecierea ta. Si iti multumim. Da 3 Like-uri. Cate unul pentru paginile:

https://www.facebook.com/AQUA.Carpatica/

https://www.facebook.com/focustolife.ro/

https://www.facebook.com/totceeaceeste.ro/

 • Da “Share” acestui articol – CONCURS pe paginata ta de Facebook. Iti multumim pentru sustinere.

 

Pe data de 4 mai 2020, vom anunta cele mai inspirate 3 desene. Alese din cele pe care ni le-ati transmis.

In perioada 5 -7 mai 2020, castigatorii vor fi contactati pe adresa de email de pe care ne-au transmis desenul, pentru a primi detalii cu privire la revendicarea premiilor.

PREMIILE pentru cele mai inspirate 3 desene castigatoare constau in:

 • apa minerala si plata Aqua Carpatica (bax cu sticle de 0,5 l)

 • mandala pictata in puncte  pe panza canvas, in culori acrilice

 • sedinta online gratuita de terapie florala Bach + remediul personalizat (cu Ileana Vladut – terapeut BFRP)

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

——————————————————————————————————————————————————

MAI MULTE DESPRE ZIUA PAMANTULUI:

Mediul inconjurator: cum il ingrijim pe 22 aprilie …. si nu numai.
Planeta noastra sufera din neglijenta unor oameni care polueaza mediul.
Ei nu sunt intotdeauna constienti de raul pe care il fac. Dar cu ajutorul vostru ii vom face sa se gandeasca la efectele activitatilor lor asupra vietii planetei si asupra noastra.
Din dorinta de a avea o viata comoda, oamenii au poluat solul, apa si aerul, ducand la disparitia multor specii de plante si animale.
Oamenii sunt confruntati la randul lor cu diferite boli cauzate de poluare. Iar interventiile civilizatiei au provocat mediului natural pagube mari.
Impreuna vom intelege ca traim pe aceeasi planeta de care trebuie sa avem grija cu totii!
Ceea ce natura a creat in milioane de ani se poate distruge rapid.
Pentru a evita distrugerea mediului trebuie sa cunoasteti legile acestuia. Si sa actionati in conformitate cu ele. Trebuie sa invatati sa protejati, sa ocrotiti si sa conservati elementele mediului natural.
Viitorul planetei sta in mainile noastre!
Sunteti pregatiti sa cunoasteti si sa protejati mediul inconjurator?
Impreuna putem sa avem o planeta curata!
Si nu uitati! Omul nu poate sa supravietuiasca fara natura. Pe cand natura poate exista si fara prezenta oamenilor.

Ziua Pamantului. CONCURS desen Art terapie planetara pentru mediul inconjurator si reciclarea emotiilor negative