Am absolvit   Colegiul National Mihai Viteazul (Sectia matematica-fizica)  si apoi  Academia de Studii Economice  (Sectia Finante-Contabilitate) din Bucuresti . Dupa terminarea facultatii  am lucrat  in mediul de afaceri privat ca asistent manager, translator limba germana, referent  resurse umane,  referent vamal si  ulterior ca economist si manager. Inca de acum 30 de ani , din timpul liceului, am inceput sa studiez tot ceea ce este legat de sfera  interactiunilor vindecatoare dintre Om, Pamant si Univers .

Pregatirea mea de profil real m-a determinat  sa caut mereu explicatia  stiintifica a  fenomenelor .  Surprinzator sau nu,  acest mod de a privi lucrurile  s-a dovedit a fi un mare avantaj, deoarece am reusit sa inteleg  mai bine aceste fenomene si am avut  curajul de a merge mai departe pe acest drum.

Ca autodidact, am inceput cu elemente  de astrologie, numerologie si feng shui, mergand apoi spre tratamentele pe baza plantelor medicinale si a produselor apicole. Au urmat aromaterapia, reflexoterapia, radionica, reiki, shinki, terapii angelice, terapia cranio-sacrala, cromoterapia si cristaloterapia.

Una dintre terapiile mele de suflet este Terapia  florala Bach, un domeniu de terapie unic, simplu, natural si eficient, care trateaza omul, nu boala. Dr. Edward Bach a ajuns la concluzia ca nu exista boli ci bolnavi si ca adevarata cauza a suferintelor umane se afla in planul mental emotional al fiecaruia dintre noi. Cele 38 de remedii florale (plus Remediul pentru situatii de urgenta)  corecteaza toate starile emotionale negative pe care o persoana le-ar putea experimenta de-a lungul vietii. Ele  actioneaza la nivel vibrational, energetic. Vibratia plantei rezoneaza cu vibratia celulelor umane, corectand erorile existente.

Desi am lucrat cu remediile florale inca din  anul 2002, abia in anul 2014 m-am decis sa obtin si certificarea internationala ca practician de terapie florala Bach –  BFRP (Bach Foundation Registered Practitioner).  Am absolvit in Bucuresti cursurile fundatiei “Dr Edward Bach” din Marea Britanie: Nivel 1 (febr. 2014),  Nivel 2 (mart. 2014) si  Nivel 3-etapele 1, 2 si 3 (mai 2014-ianuarie 2015).

In ceea ce priveste latura de dezvoltare personala, m-am “autoeducat citind carti de specialitate , participand la  training-uri  si  experimentand tehnici precum Programarea neuro-lingvistica (NLP), Tehnici de eliberare emotionala (EFT), Terapia prin metoda Silva, Terapia ThetaHealing si altele.

In noiembrie 2013,  am participat in Bucuresti, la Seminarul de  Autovindecare prin Noua Medicina Germana  si E.F.T. (Tehnici de eliberate emotionala), sustinut de doamna doctor Crina Veres.

In timp, am reusit  sa pun in practica  si sa-mi imbunatatesc viata – a  mea si a altora – prin intermediul terapiilor alternative  si  al tehnicilor de dezvoltare personala.

Nu reuseam sa gasesc si sa ma opresc asupra unei metode complete, care sa ne ofere simplu si eficient  atat  vindecarea, cat si  evolutia personala.

Acum am gasit-o !

images

Vindecarea Reconectiva si  Reconectarea

Este cu adevarat o experienta unica pentru fiecare !

Din anul 2013 sunt  practician de baza de Vindecare Reconectiva si Reconectare.

Am absolvit in Austria, la Viena, seminariile Reconnective Healing Foundational Practitioner Level I/II si  The Essence of Healing, sustinute de  Dr. Eric Pearl si echipa sa de asistenti internationali.

Tot in Austria, dar la Salzburg, am absolvit  si seminarul The Reconnection Level III , sub  indrumarea personala a doamnei Gabriele Bressem  – instructor international in echipa Dr. Eric Pearl  si reprezentantul oficial al  The Reconnection LLC (USA)  pentru spatiul  tarilor vorbitoare de limba germana.

Intamplator sau nu,  dupa numeroase cautari, am devenit practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare tocmai  in Austria, la Viena –  orasul in care mi-am petrecut  copilaria !

Si daca tot am pomenit de copilarie, lucrand pentru evolutia mea spirituala si facilitand vindecari reconective la distanta, am ajuns sa “redescopar” calauzirea si vindecarea prin Terapia cu ingeri. Aceste minunate entitati de lumina sunt de fapt mesagerii-transmitatorii vibratiilor planetare. Chiar daca nu mai suntem copii, energia emisa de planetele sistemului nostru solar ne influenteaza permanent viata. Asa cum o face Pamantul, Soarele si Luna, la fel ne influenteza viata si Jupiter, Marte, Venus, Mercur, Neptun, Uranus sau Saturn. “Astrele-ingeri” ne calauzesc pe tot parcursul vietii. Daca intelegem clar mesajele spirituale pe care le primim adesea prin intuitie, putem sa vindecam si sa armonizam fiecare aspect al vietii noastre.                                                                                                                                                                                                                Daca vreti sa traiti in mod constient si sa fiti permanent pe calea personala, puteti apela la Consiliere spirituala pentru a va afla temele de viata si “darurile” personale, care va vor ajuta sa va indepliniti scopul vietii. Aflarea temelor-lectiilor de viata si intelegerea acestora in cadrul discutiilor cu terapeutul ofera de obicei nu doar raspunsurile de care aveti nevoie, dar de multe ori si deblocari emotionale, fizice si vindecari ale unor situatii de viata.

In perioada 2015-2017 am primit initieri in sistemele: Huna, Reiki(gradele1-4), Shinki, Seichim, All Love si alte initieri arhangelice.

In 2017 am avut privilegiul de a face parte din prima promotie (masterclass) din Romania, a programului fondat de Sheila Granger,  Hipnoza pentru slabire – Inelul gastric virtual – un program destinat tuturor celor care isi doresc  sa obtina si sa-si mentina o greutate corporala optima si un stil de viata sanatos sub toate aspectele.

Trebuie doar sa indrazniti si sa cereti ajutorul!

Va invit sa experimentati  personal Vindecarea reconectiva, Reconectarea, Remediile florale Bach si Terapia cu ingeri.

Hipnoza pentru slabire – Inelul gastric virtual 

Amintiti-va ca sunteti una cu perfectiunea Universului si ca meritati o viata plina de iubire si de bucurie!

Sa aveti inspiratie si vindecare pentru trup si suflet.

Va astept cu drag ,

Ileana Vlăduț


Practicianul Ileana Vlăduț si The Reconnection LLC nu fac diagnostice, nu trateaza, vindeca sau previn vreo boala. Prin oferirea sesiunilor de Reconectare™ si Vindecarea Reconectiva™ nu se face nici o promisiune sau garantie in raport cu orice provocari specifice de sanatate. Dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru ingrijirea personala si tratamentul medical propriu.
Vindecarea Reconectiva si Reconectarea sunt marci inregistrate ale The Reconnection LLC,California,USA