Sesiunile de vindecare reconectiva la distanta sunt la fel de eficace ca si sesiunile in persoana, deoarece aceste frecvente se află in afara limitelor de timp si spatiu. Ele sunt perfecte pentru oameni  sau animale care, din diferite motive, nu sunt in masura sa vina in persoana pentru o sesiune.

Daca aveti un program de lucru mai incarcat si nu dispuneti de timp, daca nu puteti sa va deplasati pana la practician sau daca va aflati in alta localitate, ori, de ce nu, in alta tara,  sedintele de vindecare reconectiva la distanta sunt varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

Puteti solicita o sesiune la distanta si pentru cei dragi voua (un prieten, un membru de familie, un animal de companie), care au nevoie, care locuiesteintr-o alta parte a tarii sau  lumii. Nu este important daca informti sau nu persoana respectiva, cu privire la desfasurarea sesiunii, deoarece acordul prealabil al acesteia nu este necesar.  Cand vindecarea este implinita, inseamna ca s-a acordat si permisiunea. Practicianul va oferi intotdeauna o vindecare, indiferent daca “destinatarul” este  constient sau  este o persoana care nu poate face o alegere constienta in momentul respectiv.Vindecarea in sine este un act de a oferi si nu de a impune!

Cum se desfasoara o sedinta de vindecare reconectiva la  distanta 

Mai intai vom stabili de comun acord ziua si ora la care va avea loc sedinta. De preferinta, alege-ti un  loc in care sa nu fii deranjat de zgomote sau  de alte persoane pe durata sedintei. Cat timp voi facilita vindecarea reconectiva la distanta, pentru aproximativ 40 de minute, poti sta culcat in pat sau te poti aseza intr-un fotoliu confortabil. Inchide ochii, lasa senzatiile sa apara in  corp si doar observa-le. Nu este necesar sa stai “intepenit” 40 de minute; poti sa te misti, daca simti nevoia!  Nici nu este necesar sa-ti setezi alarma de la ceas, ca sa te anunte sfarsitul sedintei. Vei simti si vei sti tu singur, cand anume s-a incheiat! Dupa terminarea sedintei sau a doua zi, daca sedinta are loc la o ora tarzie si este posibil sa … adormi, vom discuta (telefonic sau pe email) despre ceea ce am experimentat impreuna.

Tine minte : frecventele reconective nu sunt  limitate de … distanta care se afla intre noi ! Ele functioneaza indiferent daca tu crezi sau nu in acest proces! Si nu, nu este vorba despre fenomenul placebo, drept dovada ca vindecarea la distanta functioneaza la fel de bine si in cazul animalelor.           

Mai mult ca niciodata pana acum, vindecarea a devenit atat de usor accesibila, prin programarea unei sedinte de Vindecare Reconectiva la DISTANTA!