Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne-a acompaniat in lumea minunată a plantelor.

Desi este vacanta, tineri si copii au fost dornici sa invete mai multe despre tainele naturii si despre felul in care apa si soarele dau viata tiparului adormit al florii, ce se afla in interiorul semintei. Ne-am dat intalnire cu ei la Grădina Botanică din București, pentru a afla povestea si viata semintei.

Ne-am plimbat impreuna prin „Gradina Bunicii”, amintindu-ne de emotiile pozitive ce ne-au insotit copilaria, in timpul vacantelor petrecute la bunici.

La sfarsit de aventura si noi oamenii, ca si florile, aflam ce fel de samanta suntem. Fie ca esti o floare a soarelui sau o floare de hartie, petalele si emotiile tale frumos colorate farmeca privirile celor din jur.

Samanta are nevoie de apa pentru a prinde viata. Noi ne-am hidratat cu apa oferita de Aqua Carpatica si cu informatii primite direct in natura, care se doresc a fi “seminte bune” sadite in mintea tinerilor, pentru a fi responsabili fata de plante si de mediul inconjurator.

Ne dorim ca si tu să fii informat, astfel incat să devii constient de importanta atitudinii personale fată de mediul in care traiesti.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Sămȃnţa #focustogreenecolife are nevoie de apă pentru a prinde viaţă