Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, vine luna aceasta in intampinarea voluntarilor de la Gradina Botanica din Bucuresti.

In perioada 13 – 21 martie 2021 ne vom alatura echipelor de tineri care ajuta la activitati precum: scoaterea rădăcinilor, greblarea frunzelor, tăierea lăstărișului și înlăturarea materialului vegetal strâns. Si, cum efortul depus cere o hidratare corecta, Aqua Crapatica ne va sustine cu apa necesara tuturor celor prezenti: voluntari si coordonatori.

De ce am ales acest interval? Deoarece este marcat de doua zile importante pentru padure si pentru toate speciile de copaci ai Terrei.

Data de 13 martie marcheaza Ziua Mondiala a Plantatiilor Forestiere, iar pe 21 martie celebram Ziua Internationala a Padurilor.

Vrem sa fim si noi sa fim mai aproape de copacii si vegetatia care formeaza padurea, prin actiunile noastre simbolice. Activitatile voluntarilor vin în sprijinul lucrarilor zilnice derulate de biologii și inginerii de la Grădina Botanică în timpul săptămânii, ca o lucrare premergatoare Curateniei de Primavara, ce va incepe in luna aprilie.

Pentru ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, “Focus to Green-Eco-life” iti va aduce, in cadrul acestui eveniment, informatii interesante despre padure si despre speciile de copaci care sustin viata pe Pamant.

„Deşi acţiunile noastre de curatare pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj”.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

„Focus to Green Eco Life” – săptămȃna copacilor şi startul curăţeniei de primavară la Grădina Botanică