Fiecare dintre noi venim pe lume cu daruri personale, cu un fel personal de a vedea lumea, de a interacționa și a integra experiențele pe care le trăim. În momentul în care înțelegem care sunt acestea și că fiecare individ este unic, iar relația dintre două persoane este de asemenea unică, dinamica ei fiind dictată de tiparele mentale și emoționale particulare, având scop diferit de orice alta relație, termenul de incompatibilitate dispare, facând loc unui proces de șlefuire reciprocă prin interacțiunea dintre darurile și umbrele fiecăruia.

Când înțelegem dansul dintre darurile și umbrele noastre și ale întregii umanități, se naște un proces de dezvoltare personală profundă, în care conștientizarea arhetipurilor joacă un rol important. Este momentul în care omul nu se mai identifica cu tiparele mentale și cu emoțiile și va putea vedea dincolo de ele un sens mai larg al întregii trăiri.

Cheile Genelor și Human Design sunt doua instrumente deosebit de valoroase în acest demers.

Grație acestora vei înțelege de ce simți, de ce gândesti, de ce acționezi în felul în care o faci, de ce te raportezi într-un anume mod la ceilalți și vei avea acces la instrumente ce îți vor permite să intri conștient în dinamica propriei vieți putând determina anumite aspecte.

 

„Descoperirile recente din domeniul biologiei indică un adevăr uimitor – ADN-ul tău, codul încolăcit care te-a facut cine ești astăzi, nu-ți controlează destinul. Mai degrabă atitudinea ta generală  față de viață este cea care indică ADN-ului ce fel de om dorești să devii. Asta înseamnă că fiecare gând, sentiment, cuvânt și acțiune din viață sunt întipărite în  fiecare celulă a corpului tău.  Gândurile și sentimentele negative fac ADN-ul să se contracte, pe când cele pozitive îl fac să se dilate și să se relaxeze. Acest proces se întâmplă permanent, din momentul în care vii pe lume până în momentul în care o părăsești.”

 

3-secvente Codon-Rings-Map-2-Fix-Life-and-Death genekey.gif