Care este drumul tau in viata? Ce teme, lectii de viata ai?

Ce ai venit sa experimentezi si sa inveti cu adevarat Aici si Acum? Stii raspunsurile?

Daca le cunosti, inseamna ca te-ai TREZIT deja, ca ai o viata implinita si iti asculti cu fidelitate vocea inimii, intuitia si partea din Tine care stie toate raspunsurile.

Suntem fiecare unici. O reteta unica de vibratii, cu care fiecare suflet a venit “la pachet” in momentul nasterii pe acest Pamant. Tocmai de aceea rezonam diferit, intr-un mod “personalizat”, cu vibratiile astrelor. Vrem, nu vrem, ele ne influenteaza in mod subtil viata, in fiecare clipa. Suntem deja familiarizati cu acest aspect. A fost dovedit in mod stiintific! Ceea ce (re)cunosc mai putini oameni este faptul ca astrele, prin mesagerii lor, ingerii (entitati energetice, de lumina), ne transmit permanent calauzire, astfel incat sa putem fi aliniati cu scopul vietii noastre, cu misiunea noastra personala si cu planul Divin. Iar atunci cand esti pe drumul tau, indiferent ce iti apare in cale, iti traiesti viata cu acceptare, intr-un mod constient, in bucurie, iubire si pace sufleteasca. connect-with-your-guardian-angel

Dar cum iti descoperi drumul tau si lectiile personale de viata?

Exista mai multe variante, dar una mai simpla si rapida este sa iti afli si sa iti asculti ghizii personali sau, asa cum ii numim popular, ingerii pazitori – cei care te insotesc permanent si care iti pot da toate raspunsurile. Trebuie doar sa indeplinesti doua conditii: sa le ceri ajutorul si sa fii mereu “pe receptie”!
Fiecare avem ingeri pazitori: unul regent (de intrupare), unul solar (al sufletului) si unul orar (al spiritului).

Fiecare dintre acestia ne transmite energiile planetare specifice anumitor calitati vibratorii (emotionale), pe care ne-am propus sa le invatam si sa le manifestam (intrupam) in aceasta viata.

Da, acestea sunt temele, lectiile noastre de viata.

Fiecare OM are o lectie de intrupat, o lectie a sufletului si o lectie a spiritului, iar mesagerii lor sunt 72 de ingeri slujitori care lucreaza la ora actuala pentru trezirea omenirii. Este vorba despre cele 9 cete de ingeri care apartin arborelui sefirotic (pomul vietii) si care transmit energiile astrelor din sistemului nostru solar, respectiv: Neptun, Uranus, Saturn, Jupiter, Marte, Soarele, Venus, Mercur si Luna.sephirot

Exista numeroase alte cete de ingeri, vibratia lor este insa foarte inalta si omul nu o poate inca percepe. Pe masura ce ne “fluidificam”, ne crestem vibratia si nivelul de constiinta, vom putea beneficia si de ajutorul acestora.

Folosind acest mod de abordare, am studiat si le-am explicat foarte multor oameni temele lor de viata  si, …. tare mult s-au “potrivit” cu realitatea din viata lor.

Desi la prima vedere pare o joaca, aflandu-ti si intelegandu-ti temele personale de viata, poti avea parte de constientizari, poti deveni observatorul tau permanent si poti lucra zilnic la acele emotii si aspecte care necesita vindecare. Poti da la o parte ceea ce nu esti, te poti redescoperi, astfel incat sa iti traiesti viata asa cum ti-o doresti. Poti sa fii TU!

Regaseste drumul spre tine. Nu esti niciodata singur, trebuie doar sa ceri ajutorul si sa fii pe receptie.

E atat de simplu!