Ȋţi ofer o alternativă. Te pot ajuta să îți redobândești puterea interioară și să iei atitudine pentru a-ţi armoniza toate aspectele vieţii, cu ajutorul minții conştiente şi prin observare lucidă. Te susţin în acest demers prin terapiile, tehnicile, remediile şi cunoaşterea primită. Daca rezonezi si simti ca vrei sa ma cunosti, gasesti in randurile de mai jos o parte din povestea si practica mea terapeutica!

Am absolvit   Colegiul National Mihai Viteazul (Sectia matematica-fizica)  si apoi  Academia de Studii Economice  (Sectia Finante-Contabilitate) din Bucuresti . Dupa terminarea facultatii  am lucrat  in mediul de afaceri privat ca asistent manager, translator limba germana, referent  resurse umane,  referent vamal si  ulterior ca economist si manager. Inca de acum 30 de ani , din timpul liceului, am inceput sa studiez tot ceea ce este legat de sfera  interactiunilor vindecatoare dintre Om, Pamant si Univers .

Pregatirea mea de profil real m-a determinat sa caut mereu explicatia  stiintifica a  fenomenelor .  Surprinzator sau nu, acest mod de a privi lucrurile  s-a dovedit a fi un mare avantaj, deoarece am reusit sa inteleg  mai bine aceste fenomene si am avut  curajul de a merge mai departe pe acest drum.

Ca autodidact, am inceput cu elemente  de astrologie, numerologie si feng shui, mergand apoi spre tratamentele pe baza plantelor medicinale si a produselor apicole. Au urmat aromaterapia, reflexoterapia, radionica, reiki, shinki, terapii angelice, terapia cranio-sacrala, cromoterapia si cristaloterapia.

Una dintre terapiile mele de suflet este Terapia florala Bach, un domeniu de terapie unic, simplu, natural si eficient, care trateaza omul, nu boala. Dr. Edward Bach a ajuns la concluzia ca nu exista boli ci bolnavi si ca adevarata cauza a suferintelor umane se afla in planul mental emotional al fiecaruia dintre noi. Cele 38 de remedii florale (plus Remediul pentru situatii de urgenta)  corecteaza toate starile emotionale negative pe care o persoana le-ar putea experimenta de-a lungul vietii. Ele  actioneaza la nivel vibrational, energetic. Vibratia plantei rezoneaza cu vibratia celulelor umane, corectand erorile existente.

Desi am lucrat cu remediile florale inca din anul 2002, abia in anul 2014 m-am decis sa obtin si certificarea internationala ca practician de terapie florala Bach – BFRP (Bach Foundation Registered Practitioner). Am absolvit in Bucuresti cursurile fundatiei “Dr Edward Bach” din Marea Britanie: Nivel 1 (febr. 2014),  Nivel 2 (mart. 2014) si  Nivel 3-etapele 1, 2 si 3 (mai 2014-ianuarie 2015).

In ceea ce priveste latura de dezvoltare personala, m-am “autoeducat citind carti de specialitate , participand la  training-uri  si  experimentand tehnici precum Programarea neuro-lingvistica (NLP), Tehnici de eliberare emotionala (EFT), Terapia prin metoda Silva, Terapia ThetaHealing si altele.

In noiembrie 2013,  am participat in Bucuresti, la Seminarul de  Autovindecare prin Noua Medicina Germana  si E.F.T. (Tehnici de eliberate emotionala), sustinut de doamna doctor Crina Veres.

In timp, am reusit  sa pun in practica  si sa-mi imbunatatesc viata – a  mea si a altora – prin intermediul terapiilor alternative  si  al tehnicilor de dezvoltare personala.

Nu reuseam sa gasesc si sa ma opresc asupra unei metode complete, care sa ne ofere simplu si eficient  atat  vindecarea, cat si  evolutia personala.

Acum am gasit-o !

images

Vindecarea Reconectiva si  Reconectarea

Este cu adevarat o experienta unica pentru fiecare !

Din anul 2013 sunt  practician de baza de Vindecare Reconectiva si Reconectare.

Am absolvit in Austria, la Viena, seminariile Reconnective Healing Foundational Practitioner Level I/II si  The Essence of Healing, sustinute de  Dr. Eric Pearl si echipa sa de asistenti internationali.

Tot in Austria, dar la Salzburg, am absolvit  si seminarul The Reconnection Level III , sub  indrumarea personala a doamnei Gabriele Bressem  – instructor international in echipa Dr. Eric Pearl  si reprezentantul oficial al  The Reconnection LLC (USA)  pentru spatiul  tarilor vorbitoare de limba germana.

Intamplator sau nu,  dupa numeroase cautari, am devenit practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare tocmai  in Austria, la Viena –  orasul in care mi-am petrecut  copilaria !

Si daca tot am pomenit de copilarie, lucrand pentru evolutia mea spirituala si facilitand vindecari reconective la distanta, am ajuns sa “redescopar” calauzirea si vindecarea prin Terapia cu ingeri. Aceste minunate entitati de lumina sunt de fapt mesagerii-transmitatorii vibratiilor planetare. Chiar daca nu mai suntem copii, energia emisa de planetele sistemului nostru solar ne influenteaza permanent viata. Asa cum o face Pamantul, Soarele si Luna, la fel ne influenteza viata si Jupiter, Marte, Venus, Mercur, Neptun, Uranus sau Saturn. “Astrele-ingeri” ne calauzesc pe tot parcursul vietii. Daca intelegem clar mesajele spirituale pe care le primim adesea prin intuitie, putem sa vindecam si sa armonizam fiecare aspect al vietii noastre.                                                                                                                                                                                                                Daca vreti sa traiti in mod constient si sa fiti permanent pe calea personala, puteti apela la Consiliere spirituala pentru a va afla temele de viata si “darurile” personale, care va vor ajuta sa va indepliniti scopul vietii. Aflarea temelor-lectiilor de viata si intelegerea acestora in cadrul discutiilor cu terapeutul ofera de obicei nu doar raspunsurile de care aveti nevoie, dar de multe ori si deblocari emotionale, fizice si vindecari ale unor situatii de viata.

Consilierea pentru dezvoltare personala si art terapia prin desen mandale si joc terapeutic o folosesc in lucrul cu oamenii atat personal, cat si in varianta de grup.

In perioada 2015-2017 am primit initieri in sistemele: Huna, Reiki(gradele1-4), Shinki, Seichim, All Love si alte initieri arhangelice.

Tot in aceasta perioada mi-a iesit in cale sistemul I Ching, cu Cheile genelor si profilul hologenetic. M-a ajutat sa aprofundez lumea invizibila din interiorul corpului nostru si sa o vad dintr-o alta perspectiva. Am inteleles corespondenta ei cu macrocosmosul. Daca ai vedea cate lucruri ti se dezvaluie despre tine si despre modul in care actionezi in viata, daca ai vedea cat de simple sunt solutiile cand iti gasesti raspunsurile din interiorul tau, atunci nu ai mai sta pe ganduri si ai face in mod constient pasii pentru a-ti slabi limitarile si conditionarile autoimpuse sau acceptate ca adevar. Daca iti doresti, acum te pot ghida si pe tine in lumea ta interioara profunda, dezvalindu-ti propriile tale chei.

In 2017 am avut privilegiul de a face parte din prima promotie (masterclass) din Romania, a programului fondat de Sheila Granger,  Hipnoza pentru slabire – Inelul gastric virtual – un program destinat tuturor celor care isi doresc  sa obtina si sa-si mentina o greutate corporala optima si un stil de viata sanatos sub toate aspectele.

Am creat  Programul de reducere a greutatii corporale “NEW YOU. SLIM START- Recucereste-ti greutatea si viata bazat pe hipnoterapie, ghidare, tehnici de vizualizare si de vindecare energetica, coaching si terapie florala Bach.  Programul poate fi accesat individual sau in grup. Atat IN PERSOANA cat si ONLINE.

Am participat in decursul anilor la cursuri de coaching John Maxwell Team.

In 2019 am finalizat cursul de certificare pentru calificarea de Consilier  dezvoltare personala. Practic si consilierea prin art-terapie, in sedinte individuale sau in cadrul atelierelor, folosind desenul mandalelor pentru descatusarea subconstientului si a creativitatii.

Din 2016 am creat platforma de PR spiritual  TOTCEEACEESTE.RO, in care poti accesa gratuit articole pentru trup, minte, suflet si spirit, cat si “Reteta Ilenucai” – recomandarile zilnice pentru a fi OM.

Sustin, din 2014, workshop-uri si prezentari pe teme privind armonizarea dezechilibrelor mental-emotionale prin terapia florala Bach, prin art-terapie (desen mandale) si pe alte teme privind sanatatea umana si vindecarea holistica.

Din 2016 scriu continut de specialitate pentru advertoriale publicate in presa online, pe teme de sanatate, nutritie, miscare, inteligenta emotionala, coaching, terapii holistice, spiritualitate si stil de viata sanatos.

Din februarie 2020 realizez si prezint rubrica “Alegeri Potrivite”, in cadrul emisiunii TV “Business Philosophy”, de la Canal33. ( joia de la orele 22:00).

Din februarie 2022 realizez si prezint rubrica “Taina Verde”, in cadrul emisiunii TV “Educatie Verde”, de la Canal33 (miercurea de la orele 18:00).

Te poti abona la canalul Youtube Ileana Vladut, unde prezint diverse materiale legate de sanatate si spiritualiate.

Daca esti interesat de detalii, poti sa ma contactezi!

Trebuie doar sa indraznesti si sa ceri ajutorul!

Te invit sa experimentezi personal Vindecarea reconectiva, Reconectarea, Remediile florale Bach si Terapia cu ingeri.

Cheile genelor si profilul hologenetic, Hipnoza pentru slabire – Inelul gastric virtual , Consilierea pentru dezvoltarea personala si coachingul, cat si Art-terapia prin desen mandale.

Aminteste-ti ca esti una cu perfectiunea Universului si ca meriti o viata plina de iubire si de bucurie!

Sa ai inspiratie si vindecare pentru trup, minte, suflet si spirit.

Sa ne revedem cu drag ,

Ileana Vlăduț

+40 722876801
Bucuresti / Romania
www.perfectlotus.ro
www.slabirehipnoza.ro
www.totceeaceeste.ro
www.focustolife.ro

Practicianul Ileana Vlăduț si The Reconnection LLC nu fac diagnostice, nu trateaza, vindeca sau previn vreo boala. Prin oferirea sesiunilor de Reconectare™ si Vindecarea Reconectiva™ nu se face nici o promisiune sau garantie in raport cu orice provocari specifice de sanatate. Dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru ingrijirea personala si tratamentul medical propriu.