Astazi incepem o noua faza, un ciclu de 72 de zile  – 30.10.2016 –  08.01.2017 – in care vom culege roadele, fructele semintelor sadite in ultimele 7 luni. Este o perioada de manifestare a energiilor elementului Pamant. Acum avem ocazia sa vedem in ce directie ne-au condus actiunile si deciziile noastre din lunile anterioare, in toate domeniile vietii. Este o perioada buna pentru autoanaliza, ca nu degeaba “toamna se numara bobocii”!

Cabala invata ca tot ce exista pe Terra este structurat dupa patru faze ce corespund  literelor Tetragramei, numele sacru al Divinului (YHVH- Iahve).

Cele 4 litere din alfabetul ebraic care formeaza Tetragrama sunt legate de cele patru elemente  – aer, apa, foc, pamant. Ele reprezinta Divinul, atunci cand se manifesta in Creatia sa.YHVH

Aceste faze (cicluri) sunt:

  • 21 martie -02 iunie

YOD  (Y)–  reprezinta  FOCUL, samanta, potentialul, Tatal

  • 03 iunie – 17 august

HE  (primul H)-  reprezinta APA, mediul necesar vietii pentru a se dezvolta, matricea, Mama

  • 18 august – 29 octombrie

VAV  (V)– reprezinta  AERUL, copacul crescut din samanta, hranit cu apa, rezultatul, Fiul

  • 30 octombrie – 08 ianuarie

HE  (al doilea H) – reprezinta PAMANTUL  / TERRA, fructul provenit din copacul purtand in sanul lui viitoarea samanta  a lui Yod, este realizarea deplina, Fiica

Exista si o a cincea faza:

  • 09 ianuarie – 20 martie

CHINTESENTA – in care OMUL, integrand calitatile Divinului, incarneaza pe Pamant cele patru elemente.

Indiferent de rezultatele tale actuale, daca vrei sa traiesti constient, tine cont de Ritmurile Universului, atunci cand plantezi noile seminte sub forma de ganduri, cuvinte si fapte.

Poti face aceasta alegere. Traieste constient, in armonie cu Intregul!

de Ileana Vladutritmuri

terra

Traieste constient ritmurile Universului