Remediile florale pot doar sa va ajute sa va regasiti echilibrul si armonia interioara, permitand organismului sa se vindece singur!

In cadrul unei consultatii, practicianul de terapie florala evalueaza starea emotionala a pacientului, apoi selecteaza remediile necesare si prepara sticluta de tratament, combinand max. 6-7 esente florale, corespunzator cu nevoile actuale ale acestuia.

Tratamentul consta in administrarea a 4 picaturi de min. 4 ori pe zi din acest amestec de remedii florale. Puteti pune picaturile direct in gura (cu pipeta sau picuratorul) sau intr-un pahar cu lichid (apa, suc , ceai, cafea etc). Pentru bebelusi, se pot administra si extern, in punctele de puls: incheieturile mainilor, tample, dupa urechi sau pe fontanela. De preferinta, se ia prima doza dimineata, la sculare si ultima doza seara, la culcare, iar pe celelalte, le puteti repartiza in cursul unei zile, la intervale relativ egale de timp. Daca uitati sa luati o doza, nu va faceti probleme, aici nu exista ore fixe de administrare! Daca simtiti nevoia, luati picaturile mai des, adica luati mai multe doze a cate 4 picaturi.

Singura regula din terapia florala este sa respectati doza minima de  4 picaturi, administrate de cel putin 4 ori pe zi, astfel incat remediile sa fie eficiente.

Le puteti lua independent de oraraul meselor dumneavoastra, la orice ora.  Daca luati mai multe picaturi, nu este nici o problema. NU exista supradozaj. Efectul lor nu va fi mai rapid, doar veti consuma mai repede sticluta de tratament! Remediile florale completeaza tratamentele din medicina alopata sau orice alte metode de vindecare. Daca urmati orice alte tratamente sau terapii, acestea nu trebuie intrerupte. Ele nu vor fi afectate de administrarea remediilor Bach.

In unele cazuri, Remediile florale Bach au efecte rapide. In alte cazuri, pentru probleme mai vechi si emotii adanc inradacinate, este nevoie de mai mult timp pentru ca vindecarea sa se produca.

Organismul primeste exact CE si CAT are nevoie !

(de Ileana Vladut)

 remedii bach

Remedii florale Bach… singura regula 4×4