De mici, stim ca Ana are mere. E chiar unul dintre primele lucruri pe care ni le-au spus la scoala. Nici noi, nici autorii abecedarului nu am banuit vreo clipa dimensiunea profetica a muncii lor, informeaza iqads.ro.

Daca nu ati aflat ca Ana e mai mult decat un mit al manualelor din clasele primare, noul spot Ana Are va lumineaza.

Daca nu ati gustat, debutul Anei pe micile ecrane e incurajarea de care aveati nevoie.

De ceva timp, Ana are o livada imensa cu mere, afine, catina, visine, caise. O gramada de fructe pe care o transforma in sucuri delicioase, 100% naturale, fara zahar adaugat. Era momentul sa aflam si noi, publicul larg, ce mai face Ana, ce a facut cu merele ei.

„Cantecul este pe repeat, iar spotul e o incantare la fiecare vizionare. Pauza publicitara are acum cu 30 de secunde mai multa culoare si savoare. Speram ca si cei din fata televizoarelor sunt incantati si ca vor gusta urmatoarea campanie “Ana are” alaturi de un pahar mare cu suc #doarfruct.”, Andreea Turean (Marketing Director, Ana Are)

Sucurile naturale sunt, mai ales in perioada rece a anului, un excelent mod de a ne asigura aportul de vitamine si de antioxidati. Tocmai ideale pentru un corp suplu si sanatos, cu o greutate optima!

“Ana are” mai multa culoare si savoare