“Ape curate asumate”, eveniment lunar susținut de AQUA Carpatica, continua calatoria, fizica si virtuala, in care descoperi frumusetea si unicitatea apelor din Romania, dar si modul in care poti participa la ecologizarea acestora.

In prima luna a anului am poposit mai aproape de inima capitalei, in frumosul Parc National din Bucuresti, cunoscut si sub pseudonimul „Riviera”.

Multa lume asociaza parcul cu fotbal, sporturi si mari concerte. Pe scurt, Parcul National inseamna Stadionul National, cel mai mare din Romania, fiindca aici au loc toate aceste evenimente.

Totusi, putini sunt cei care cunosc partea cu lac si verdeata a Parcului National, Riviera, cea care gazduieste si Centrul Cultural Mihai Eminescu.

De pe malul lacului  poti privi cum apa  tasneste din fantani, sub a caror apa se balacesc rate salbatice, oferind o panorama relaxanta si romantica. Lacul poate fi traversat pe un pod amenajat care duce pe malul plin cu salacii si verdeata dinspre turnul de parasutism.

Cu toata aceasta frumusete, sunt inca vizitatori care uita sa foloseasca locurile special amenajate pentru deseuri, iar acestea ajung in apele lacului, contaminandu-i curatenia.

Asadar, o mana de ajutor a fost necesara pentru a curata zona din apropierea malurillor lacului Riviera, cu apele inca partial inghetate.

Daca in plimbarile sau calatoriile tale prin tara, poposesti pe malul apelor, fie ele rauri sau lacuri, echipa Tot Ceea Ce Este te invita sa contribui si tu la mentinerea si refacerea curateniei lor.

Gestul tau de ecologizare ii va motiva si pe altii sa iti urmeze exemplul.

Efortul tau va fi recompensat cu o portie zdravana de apa oferita de Aqua Crapatica, sustinatorul proiectului „Ape curate asumate”.

Da Share acestui articol si urmareste periodic postarile noastre. Fa proiectul cunoscut in comunitate si in grupul tau de prieteni. Fa poze cu apele vizitate si curatate de tine si trimite-le la adresa contact@totceeaceeste.ro.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele Romaniei cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

“Ape curate asumate” – ianuarie in Parcul National Riviera, Bucuresti