In cadrul evenimentului #apecurateasumate, sustinut de AQUA Carpatica, ne-am intalnit lunar, pe parcursul anului 2021, pentru a afla mai multe despre ape si emotiile noastre.
Despre apele Romaniei, ecologizarea lor, pastrarea acestei resurse vitale pentru viata noastra, in conditii cat mai curate. Asa acum avem grija de mediu, avem grija si de emotiile noastre, la orice varsta.
„Apele – emotiile noastre interioare, sunt stari trecatoare, influentate de mediu, cat si de convingerile pe care le avem. Ele ne atrag sau ne indeparteaza de diferite persoane si situatii de viata. Atunci cand invatam sa avem compasiune fata de noi insine si sa ne pastram curate apele interioare, reusim sa ne gestionam mai usor viata si sa traim cu mai multa acceptare si bucurie. Ne reamintim ca putem imbatrani pastrandu-ne sufletul de copil!”
Poti accesa articolele despre evenimentele #apecurateasumate si informatii legate de ape, pe blogul proiectului https://apecurateasumate.wordpress.com/.

Desi actiunile noastre pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj.
Hraneste-ti compasiunea intr-un mod constient si fii solidar fata de diversitatea lumii!
Evenimentul lunar “Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro) in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro).

#apecurateasumate. Ape si emotii sub semnul anului 2021