Tu știi câtă apă trebuie să bea copilul tău?

Brandul de apă minerală naturală AQUA Carpatica lansează platforma online: hidratarecorecta.ro, o platformă ce vine în ajutorul părinților care își doresc să știe cu exactitate cantitatea optimă de lichide pe care ar trebui să o consume micuții în fiecare zi. Platforma pune la dispoziție un calculator care în funcție de factori precum fetiță/băiețel, vârstă, greutate și nivel de activitate generează un răspuns personalizat pentru fiecare copil în parte.

Cu ajutorul platformei hidratarecorecta.ro, părinții pot afla mult mai simplu și mai rapid cantitatea de lichide recomandată pentru hidratarea zilnică a celor mici.

AQUA Carpatica a fost încă de la lansare partenerul părinților pentru o informare corectă în ceea ce privește siguranța și calitățile pe care trebuie să le îndeplinească o apă ideală pentru consumul destinat copiilor, iar lansarea produsului AQUA Carpatica Kids și a platformei hidratarecorecta.ro reprezintă răspunsul brandului la nevoile și sugestiile părinților care au ales cu încredere AQUA Carpatica pentru hidratarea micuților lor.

O sticlă specială de la un izvor special pentru copii 

AQUA Carpatica Kids a fost special creată pentru a veni în ajutorul părinților care vor să le ofere copiilor lor o alternativă sănătoasă de hidratare printr-o sticluță de 250 ml, într-un ambalaj atrăgător cu personaje colorate și cu un dop special, curge doar atunci când bei, astfel, cei mici se pot hidrata în siguranță, vărsarea apei fiind evitată. Dopul are o supapă de silicon ce determină curgerea controlată a lichidului și nu permite pătrunderea de niciun fel a corpurilor străine în recipient, păstrând nealterată calitatea apei.

AQUA Carpatica minerală naturală plată este o apă oligominerală, cu un conținut redus de minerale, recomandată în alimentația zilnică a copiilor. Toate componentele sale sunt în echilibru perfect și este o apă recomandată de Societatea Română de Pediatrie pentru consumul destinat copiilor, având un conținut redus de sodiu și cel mai mic nivel de nitrați dintre toate apele plate din România. De asemenea, AQUA Carpatica este o apă minerală naturală, neprocesată sau purificată în mod artificial, alcalină în mod natural și care poate fi folosită cu încredere pentru hidratarea optimă a celor mici:

 • Îmbuteliată responsabil la sursă: Izvorul Băjenaru, satul Panaci
 • Izvor protejat
 • Neprocesată sau purificată în mod artificial
 • Alcalină în mod natural
 • Apă minerală naturală oligominerală (cu un conținut scăzut de minerale) – corespunde pentru prepararea alimentelor destinate sugarilor
 • Conținut foarte scăzut de nitrați (0,80 mg/l) – ideală pentru hidratarea zilnică a copiilor
 • Conținut foarte scăzut de sodiu (0,75 mg/l) – recomandată în alimentația zilnică a copiilor
 • Microbiologic pură
 • Dop special cu o supapă de silicon ce determină curgerea controlată a lichidului și nu permite pătrunderea de niciun fel a corpurilor străine în recipient, păstrând nealterată calitatea apei
 • Recomandată de Societatea Română de Pediatrie
 • Kosher

Premii

Produsele AQUA Carpatica Kids sunt foarte îndrăgite atât în rândul părinților, cât și a celor mici și s-au bucurat de la lansarea pe piață de apreciere și recunoaștere obținând premii importante precum:

Votat produsul anului 2018

 • În cadrul competiției “Votat Produsul Anului® – Consumatorii premiază inovația”, ediția a IX-a, produsul AQUA Carpatica Kids a fost desemnat ”Produsul Anului 2018” în categoria apă pentru copii.

Cel mai bun produs nou – categoria băuturi nealcoolice

 • AQUA Carpatica Kids a fost desemnat câștigător la categoria ”Cel mai bun produs nou, grupa băuturi nealcoolice”, în cadrul evenimentului Premiile PIAŢA ediţia a XIII-a 2018.

Marele premiu în categoria ”Apă minerală plată pentru sugari și copii mici”- Gala Forbes Brands For Kids

 • AQUA Carpatica Kids s-a bucurat de o nouă mică mare victorie când a câștigat în cadrul Galei Forbes Brands for Kids 2018 marele premiu în categoria ”Apă minerală plată pentru sugari și copii mici”. Gala Forbes Brands for Kids recunoaște și premiază primele branduri care au câștigat încrederea părinților români.

Despre companie

Carpathian Springs SA este o companie membră a VALVIS Holding din anul 2005. Compania are ca obiect de activitate îmbutelierea și distribuția apelor minerale naturale AQUA Carpatica și este pe piață din anul 2010.

 

   

AQUA Carpatica a lansat platforma online hidratarecorecta.ro