Atunci cand nu te mai impaci cu tine, cu greutatea ta, cu un anumit aspect fizic sau psihic, inseamna ca in interiorul tau este o lupta. O lupta in care ai nevoie de aliati pentru a invinge; de fapt pentru a intelege, a accepta si apoi a schimba ceea ce nu-ti mai este necesar. Apelam la diverse solutii extreme atunci cand nu mai stim incotro sa o luam si in loc sa ne facem un bine, mai mult ne punem singuri piedici. Din fericire exista si variante care nu ne trimit fizicul si psihicul la “centrul de daune”, nu impun diete chinuitoare sau limitari greu de suportat. O astfel de alternativa nonchirurgicala este si hipnoza (hipnoterapia) pentru slabit sau pentru eliminarea altor obiceiuri/dependente nesanatoase.
Anii de lucru ca terapeut si-au pus amprenta, astfel ca am adunat si am adaugat la acest program de slabire prin hipnoterapie si alte “ustensile”, care s-au dovedit a fi utile in mentinerea pe termen lung a rezultatelor obtinute dupa cele 4 sedinte uzuale, ce se desfasoara pe parcursul a patru saptamani.
Doar ca un mic “pont”|, iti recomand sa folosesti remediul floral Mar Paduret – singurul purificator fizic si emotional din sistemul de terapie florala Bach. Ai sa fii uimit cand vei incepe sa te privesti cu alti ochi!
Pune-te pe primul loc in viata ta si abia atunci vei incepe sa te vezi cu adevarat.
Daca vrei sa afli mai multe despre programul de slabire, daca esti hotarat sa aduci in realitate varianta ta Optima, gasesti detalii la https://www.slabirehipnoza.ro/    sau  http://perfectlotus.ro/hipnoterapie-pentru-slabit-inelul-gastric-virtual/
Slabeste limitarile si simte-te cu adevarat bine in pielea ta!
1279791
Aroma hipnozei pentru slabire