Ziua Internationala a Prieteniei ne-a oferit o ocazie speciala pentru a interactiona cu prietenii apropiati, dar si cu cei pe care i-am avut alaturi in diverse perioade ale vietii. Astrele ne mai aduc uneori in peisaj persoane cu care am interactionat, astfel incat sa nu uitam sa apreciem oamenii, indiferent de rolul pe care l-au avut in viata noastra.

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, invatam cum sa avem grija de apele noastre interioare, dar si de cele exterioare. Invatam cum sa le pastram cat mai curate.

Ne-am intalnit in acest sens cu tineri si copii din Bucuresti, in zona Arena Nationala, continuand astfel integrarea „copilului interior” si a emotiilor personale, pentru a ne recapata energia si bucuria de a trai.

Cu mic, cu mare, cei prezenti in parc, pentru o mica plimbare sau pentru a face miscare , au avut ocazia sa se hidrateze corect. Au aflat mai multe despre apa si despre impactul astrelor asupra emotiilor. Au exersat o tehnica de respirateie simpla (4-7-8) pentru armonizare, cat si tehnica STOP-ului pentru prezenta, observarea stariilor interioare si mentinerea lor cat mai curate.

Aqua Carpatica ne-a sustinut printr-o informare corecta si o hidratare adecvata, atat a corpului fizic, cat si a starii de bine emotionale.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Ca intre prieteni, astrele vorbesc si sustin apele curate asumate