Evenimentele lunare „Focus to Green Eco Life” si „Magia Apei Informate” sustinute de Aqua Carpatica continua sa ne rasfete in culori si forme.

Daca la inceputul lunii am invatat ce materiale sa folosim, dar si cum sa desenam structura unei mandale, acum punem in practica: ne jucam si desenam liberi.

Nu doar copiii, ci si adultii sunt invitati sa ne arate cum vad ei APA asternuta pe hartie, pe lemn, plastic, sticla, metal sau pe o panza.

CONCURS Desen „Un weekend în culori și forme ale apei”

Te invitam ca in acest weekend  (26 – 28 iunie) sa iti folosesti timpul liber si sa iti pui imaginatia la contributie. Sa scoti la suprafata artistul din tine si sa desenezi o varianta a apei, asa cum o simti tu acum sau asa cum ti-o doresti.

Fie ca vorbim de apa din lacuri, rauri, mari si oceane, de ploi, de gheata, de zapada sau de lacrimi , ori emotii interioare, ai libertatea sa alegi ceea ce vrei sa exprimi prin desen.

Trimite-ne desenul tau, iar pe data de 30 iunie 2020, vom anunta castigatorii celor mai inspirate 3 desene, alese dintre cele trimise. Premiile pe care le poti castiga constau in: apa Aqua Carpatica, mandale pictate unicat si sedinte gratuite de terapie florala Bach+remediu.

CERINTE PENTRU DESEN:

  • Foloseste ca suport pentru desen un material reciclabil. O bucata de hartie/ziar, un servetel, un carton, o panza/tesatura veche, o sticla de plastic, o bucata de lemn etc.
  • Foloseste ce culori ai la indemana, acasa. (creioane colorate, carioci, acuarele…)
  • Dimensiunile desenului raman la latitudine ta. In functie de timpul pe care vrei sa ti-l aloci in acest sens. Asadar, orice dimensiune este permisa.
  • Orice forma sau reprezentare a APEI, prin desen, este permisa. Fie ca este una reala sau abstracta.

CONDITII DE PARTICIPARE:

  1. Da “Like” la pagina: https://www.facebook.com/AQUA.Carpatica/
  2. Ca sa vezi primul noutatile, concursurile si materiale difuzate, aboneaza-te la canalul Youtube
  3. Trimite desenul si numele tau la adresa de email contact@totceeaceeste.ro sau incarca-l pe grupul Tot ceea ce este pana duminica, 28 iunie 2020, orele 24:00.

PREMIILE pentru cele mai inspirate 3 desene castigatoare constau in:

  • apa minerala si plata Aqua Carpatica (bax cu sticle de 0,5 l)
  • mandala pictata in puncte  pe panza canvas, in culori acrilice
  • sedinta online gratuita de terapie florala Bach + remediul personalizat (cu Ileana Vladut – terapeut BFRP)

Fiti pregatiti in acest weekend sa scoateti la iveala artistul din voi, avand alaturi  un pahar sau o sticla de apa Aqua Carpatica!

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

CONCURS „Un weekend în culori și forme ale apei”