Copiii din SOS Satele Copiilor București au decorat fursecuri și turtă dulce pentru sărbătorile de iarnă cu ajutorul produselor de la Dr. Oetker.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanții Dr. Oetker România, care i-au ajutat pe copii în decorarea fursecurilor și a turtei dulci, în spiritul sărbătorilor de iarnă, oferindu-le produse Dr. Oetker : Glazură de ciocolată, Creioane pentru decor și diverse sortimente de Ornamente.

Decorațiunile dulci făurite de micii bucătărași au împodobit bradul de Crăciun.

Atmosfera de familie a fost întregită de reacțiile entuziaste ale copiilor:

“Deja eu i-am scris Moșului și sunt sigură că o să-mi aducă cadourile pe care mi le doresc pentru că am fost cuminte și am avut rezultate bune la școală”, ne-a declarat Maria.

Ștefan a mărturisit că pentru el este o premieră, “eu împodobesc pentru prima data  un brad de Crăciun cu decorațiuni din fursecuri și turtă dulce și îmi place foarte mult, dar cred că nu vor rezistă foarte mult timp în brad, pentru că le vom mânca”.

Ca de fiecare dată, în perioadă sărbătorilor, Dr. Oetker este alături de copiii de la SOS Satele Copiilor oferindu-le produse celor 3 centre din București, Cisnădie și Bacău.

Organizația SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf Internațional, una dintre cele mai mari organizații non-profit din lume. Incă de la înființarea sa, în anul 1949, de către medicul Hermann Gmeiner, această acționează în 134 de tări și oferă 1800 de programe și servicii unui număr de peste un million de beneficiari. În țara noastră, SOS Satele Copiilor România ocrotește și sprijină astăzi, la aproape 27 de ani de la înființare, mai mult de 1000 de copii care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice.

Cu o tradiție de peste 125 de ani pe plan internațional și 20 de ani în România, compania germană Dr. Oetker are ca pilon principal viziunea unei societăți construite în jurul principiilor tradiționale ale familiei. În România, încă din anul 1998, Dr. Oetker a promovat valorile fundamentale ale societății prin produse de calitate superioară și parteneriate care să exprime bucuria de a fi acasă și de a oferi celor dragi tot ce este mai bun. Prin programe care urmăresc să ofere o viață normală, fără griji, Dr. Oetker are în atenție sprijinirea proiectelor SOS Satele Copiilor România și a celor aproximativ 1000 de beneficiari direcți, cărora dorește să le ofere bucuria unei familii normale, unită în jurul bunătăților de pe masă de marile sărbători din timpul anului și nu numai.

Copiii de la SOS Satele Copiilor România îl așteaptă pe Moș Crăciun cu dulciuri și decorațiuni de la Dr. Oetker
Tagged on: