Cea de-a  treizecişidoua  ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica  a avut loc miercuri,  29 ianuarie, alături de tinerii cursanti de la “Teatrul nou”, din Bucureşti.

ĺntr-un spaţiu cald, intim şi prietenos, actori profesionişti – oameni cu suflet, se ocupă cu dăruire de tinerii şi adulţii care doresc să pătrundă mai adȃnc în lumea emoţiilor personale, prin intermediul … jocului de scenă.

Fie că ne-am putut percepe altfel propria imagine, refectȃndu-ne cȃt mai fidel în “oglinda perfectă” a  partenerului de scenă, fie că am experimentat jocul cu mingea invizibilă, dar colorată, că ne-am  mişcat şi exprimat în ritm de războinic samurai sau că am improvizat scenarii noi prin story telling, toate acestea ne-au adus mai aproape de cine suntem cu adevărat şi ne-au ajutat să devenim mai conştienţi de cel care se află … în spatele măştilor.

ĺntr-un spaţiu în care  îţi poţi imagina orice, de la animale care pot să vorbească,  la castele fermecate şi pȃnă la rȃuri dulci de zahăr, pe scena teatrului, toate dorinţele îţi pot fi împlinite!

Dacă pentru noi a fost o experienţă extraordinară, de ce nu ai încerca şi tu?

Empatia este ceea ce ne face să fim oameni, iar actoria îţi oferă ocazia să descoperi noi metode de a te putea integra într-un grup, fie că vorbim despre şcoală, muncă sau viaţa personală.

Inveţi când să asculţi şi când să vorbeşti, indiferent de situaţia în care te afli.

Îţi amintesti că imaginaţia şi ludicul sunt la fel de importante ca raţionalul.

Ca să nu mai vorbim despre mici tehnici de control al dicţiei si respiraţiei, plus abilitati pe care le putem descoperi împreună:

  • încredere, creativitate, inter-relaţionare
  • ascultare, comunicare
  • atenţie, concentrare, memorie
  • depăşirea unor temeri (ex: frica de ridicol)
  • improvizaţie, spontaneitate, libertate
  • dicţie (rostire, respiraţie)
  • mişcare scenică
  • jocuri, exerciţii – arta actorului

ĺndrăzneşte şi tu să joci în echipă!

Te invităm pe scenă, ca să fii alături de … Tot ceea ce este posibil!

Şi, în plus, inspirat şi hidratat corect de apa pură de la Aqua Carpatica.

Ileana Vladut
Terapeut holistic & Consilier dezvoltare personala
http://perfectlotus.ro/
https://totceeaceeste.ro/ezo-gift-shop/

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Acosiatia Business Media Club (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

Cum să te laşi inspirat de “Teatrul Nou” şi storytelling. “MAGIA APEI INFORMATE”, ediția XXXII