Evenimentul „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne-a adus laolalta pentru a ne stabiliza si armoniza emotiile, intr-o zi dedicata demonstratiilor pentru pace. Pacea interioara.

Ne-am intalnit cu copiii in parcul Florilor, de pe Soseaua Pantelimon, sector 2, Bucuresti. Cei mici, mereu dornici de interactiune si de joaca, s-au adunat pentru a-si exprima emotiile.

Am aflat ce emotii ne destabilizeaza, cum putem fi empatici unii cu altii, cum sa ne exprimam sentimentele.

Numele celor mici a ramas scris pe esarfele bleu ale apelor curate. Acum pot sa isi aminteasca zilnic sa fie senini, chiar si atunci cand norii apar pe cer.

Apele interioare sunt precum vremea. Mereu schimbatoare. Trecem adesea rapid prin stari emotionale care ne fac sa ne simtim vulnerabili la cuvintele si gesturile celor din jur. Reactionam si ne mentinem cu greu linistea si pacea interioara. Astfel, se pot naste adevarate „razboaie interioare”, care ne destabilizeaza.

Astazi apa Aqua Carpatica, a adus celor mici un plus de claritate interioara, atat la propriu cat si la figurat. Dovada, zambetele lor!

Alaturati-va celor ce sustin interactiunile pasnice si un climat linistit; contribuiti pentru a pastra apele interioare si exterioare cat mai limpezi si curate.

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro). Detalii pe blogul proiectului #apecurateasumate.

Curatam “apele” actionand cu blandete. Zambete si pace la #apecurateasumate