Unic in peisajul locurilor de mancat din Bucuresti si chiar din Romania, care se mandreste ca a adus in prim plan bucataria cu continut redus de carbohidrati – Keto, este bistro Masa Casa, situat in strada Mihai Eminescu nr. 206.

Aici se experimenteaza si inoveaza mereu noi retete si combinatii culinare cu gandul sa se obtina si sa se ofere clientilor o dieta sanatoasa bazata pe ingrediente sustinute sezonier.

Astfel, produsul Masa Casa pentru sarbatori este cozonacul low carb,  care se poate precomanda in perioada 10-29 decembrie. Livrarile se fac incepand din data de 17 Decembrie in functie de specificatiile clientului in rubrica “comments”.

Se poate prelua de la adresa bistro Masa-Casa – Str Eminescu 206 sau contra unei taxe de 20 lei poate fi livrat la domiciliu in Bucuresti. Cozonacul are 700 de grame. Contine: Faina de migdale, indulcitor natural – indice glicemic scazut (eritritol), ciocolata indulcita cu stevia, alune. Termen de valabilitate: 10 zile.

“Aventura noastra a inceput din pasiune si fun intre prieteni, testand, gustand si mancand impreuna (de unde – Masa) la fiecare dintre noi acasa (de unde – Casa). MASA – CASA este un concept unic ce isi propune sa exploreze bucataria keto, de o maniera alternativa, combinand elemente din bucataria locala romanesca cu elemente din zone indepartate de unde condimentele folosite te vor face sa traiesti o experienta transcedentala. Incepe azi cu noi revolutia KETO!”, se precizeaza pe site-ul masa-casa.ro

Despre cozonacul low carb de la Masa Casa, un produs special de Sarbatori
Tagged on: