Vă invităm la a doua ediție a evenimentului “Focus to Green-Eco-Life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

Evenimentul lunii decembrie este dedicat reciclării creative. Cum poţi folosi deşeurile din ambalaje PET  sau pe cele din lemn, ori carton pentru a face sărbătorile de iarnă mai frumoase? Fii inventiv şi pune-ţi imaginaţia şi creativitatea la treabă!

“Eco- Secret Santa”

Vineri, 20 decembrie 2019, orele 15:30

La Centrul Perfect Lotus din sectorul 2, Bucuresti

ĺn această ediţie a venit vremea să împodobim şi la exterior forma unică a ambalajului Aqua Carpatica. Să îl lăsăm să strălucească. Vom fi în ton cu iarna şi cu sărbătorile, în stilul original al fiecăruia.

Creează în atelierul inimii tale ceva ce te reprezintă. RECICLEAZĂ! Decorează sticle PET, resturi din carton sau material lemnos şi transformă-le într-un izvor de bucurie pentru pomul de Crăciun şi sărbătorile de iarnă.

Transformă-te într-un Moş Crăciun prietenos cu mediul. Fii un Eco-Secret Santa original!

Vino pe 20 decembrie să creezi alături de noi sau trimite-ne pe adresa de email contact@totceeaceeste.ro poze cu creaţiile tale, pȃnă pe data de 24 decembrie 2019.

De ce să faci asta? Pentru că:

  • Vei aduce prin ele bucurie în suflete şi zâmbetul pe feţele oamenilor
  • Vei ajuta mediul înconjurător, dȃnd o nouă utilitate deşeurilor
  • Vei putea folosi şi în anii următori creaţiile tale
  • Şi nu în ultimul rȃnd, ai ocazia să cȃştigi un Eco-Cadou. Cum? Cele mai frumoase 3 ornamente-aranjamente reciclate creativ (dintre cele realizate la centru sau din cele transmise ca poză pe email) vor fi premiate, cu un Cadou Surpriză.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Eco-Secret Santa reciclază creativ la a doua ediție a evenimentului “Focus to Green-Eco-Life”