Vacanța de primăvară se prelungește din 2 aprilie pana pe 4 mai.

Centrului Cultural Mihai Eminescu din Șos. Pantelimon nr. 301, Bucuresti a pregatit copiilor din sectorul 2 alternative pentru petrecerea timpului liber. Timp, pe care il pot  folosi cu intelepciune, pentru a deprinde noi abilitati practice, pentru a-si dezvolta talentele personale sau pentru a-si infrumuseta personalitatea, participand la ateliere tematice de educatie non-formala.

Astazi, proiectul „Ape curate asumate” sustinut de Aqua Carpatica, s-a alaturat acestui demers. Copiii prezenti au participat la „Atelierul de dezvoltare a inteligentei emotionaleprin desen si joc terapeutic”, sub ghidarea doamnei Ileana Vladut, terapeut holistic.

„Am colorat impreuna, am invatat sa ne armonizam gandirea logica si cea creativa prin desen terapeutic, astfel incat sa ne punem de acord cu noi insine si sa obtinem mai multa claritate si focus. Am invatat, prin joc terapeutic, sa ne observam emotiile nedorite, sa le comunicam si sa ne identificam resursele interioare si solutiile practice pentru a le depasi. Copiii isi dezvolta astfel inteligenta emotionala. Invata sa isi gestioneze mai usor si mai rapid starile prin care trec, dezvoltandu-si armonios personalitatea.” –  Ileana Vladut

Activitatile si atelierele desfasurate pe parcursul vacantei de primavara sunt sustinute in sistem de voluntariat si le ofera copiilor o alternativa pozitiva de a petrece timpul liber.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Educaţie non-formală. Inteligenţă emoţională şi creativitate la Centrul Cultural Mihai Eminescu