Semințele de iubire și lumină au nevoie de apă

A treia ediție a evenimentului “Magia apei informate”, sponsorizată de AQUA Carpatica, a avut loc marți, 11 aprilie, la cafeneaua Verona de la Librăria Cărturești.

“Ne dorim cu toții liniște sufleteasă. Întâlnirea dintre cele două mari sărbători are ca temă legătura apa, suport pentru tot ceea ce ne transmit florile, vegetația. Suntem energie, avem emoții și tot ceea ce ne înconjoară ne influențează. Putem afla cum să fim mai liniștiți când în jurul nostru sunt vibrații care ne dezechilibrează. În fiecare zi e nevoie să facem curățenie în interior, păcat că nu există în timpul anului mai multe posturi. Suntem ca niște semințe, dar ca să creștem avem nevoie de apă, de lumină și multă iubire. Trebui să avem mai multă grijă de noi, de a ne îngriji să ne înflorim sufletul. Trebuie să fim prezenți, să ne ascultăm aproapele, să fim canale de lumină.  Noi suntem iubire, am venit să ne bucurăm, trebuie să începem cu noi să ne schimbăm în bine.”

Apa care învinge fricile

“Noi suntem făcuți să ne vindecăm singuri, avem totul la dispoziție pentru asta. Să fim mai buni cu noi înșine și cu ceilalți, să putem să dăm toată bucuria pe care Dumnezeu a pus-o în noi. Suntem datori să o dăm mai departe și celor din jur. Trebuie să plantăm semințe bune în minte și în suflet bune, care să fie transmise tuturor”, a spus Ileana Vlăduț, care a împărțit chestionare celor prezenți de identificare a fricilor. Iar, prin tragere la sorți, trei dintre cei prezenți au beneficiat de tratament cu ajutorul remediilor florale Bach.

 

APA

flori

Magia apei informate editia III – hrană pentru suflet, lumină și iubire