Cea de-a treizecea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica  a avut loc miercuri, 27 noiembrie 2019, alaturi de copiii  de la  Clubul karate ShuHaRi, sector 4, Bucureşti.

Dezvoltarea personală și dezvoltarea inteligenței emoționale sunt concepte esențiale pentru formarea echilibrului, curajului și empatiei în rândul copiilor.

Din păcate nu toti copiii au parte de contexte de învățare într-un cadrul nonformal, prin care să își dezvolte astfel de aptitudini și abilități. Prin sporturi precum karate dojo, ei se modeleaza si se formeaza ca persoane. Stilul karate Wado Ryu este cladit pe o filozofie ce formeaza complex, material si spiritual, practicantul, prin autodisciplina si respect.

    

„Am dorit sa imbinam traditia acestui sport cu remediile din terapia florala Bach, astfel incat sa lucram in paralel pentru imbunatatirea gestionarii emotiilor si dezvoltarea focusului mental si a autodisciplinei sportive. Orice suport natural, care ne poate sustine dezvoltarea personala, nu are decat efecte benefice asupra individului. Daca natura ne-a oferit aceata cunoastere cu origini in traditia straveche japoneza a samurailor si aceste remedii florale, 100% naturale pentru trup si suflet, descoperite de Dr. Edward Bach, cu aproape 100 de ani in urma, ar fi o mare risipa si o lipsa de intelepciune din partea noastra, sa nu le folosim. Ele sunt un suport pentru a dezvolta calităţile unui războinic paşnic. Să nu uităm niciodată că şi în interiorul nostru, al adulţilor, există mereu acel copil care doreşte să îşi exprime individualitatea. Asadar, le putem folosi ca suport la orice varsta, nu doar la varsta copilariei.” – Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale (http://perfectlotus.ro)

    

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

“Magia apei informate” la a treizecea ediție. Eveniment susținut de AQUA Carpatica