“Magia apei informate”, eveniment lunar susținut de AQUA Carpatica, te invita in pragul sarbatorilor de iarna la un moment de RECUNOŞTINŢǍ.  (CONCURS)

Noi, cei din echipa Tot Ceea Ce Este, dorim ca, in pragul sarbatorilor de Craciun, sa transmitem RECUNOSTINTA apei Aqua Carpatica, pentru magia sa.

Ne place sa impartasim si sa sarbatorim impreuna, asa ca, te invitam la un moment de magica recunostinta.

Cum poti sa ni te alaturi? Simplu.

Fie ca te afli acasa sau in deplasare, opreste-te pentru un miment, aseaza-te in fata bradului de Craciun. Fa-ti o poza avand alaturi pe cineva sau ceva drag tie. O persoana, un animal, un obiect … adica orice te-a inspirat “intr-un mod magic” pe parcursul anului 2020.

Daca si tu ai fost anul acesta inspirat de “Magia apei informate” si esti un fan Aqua Carpatica, te rugam sa faci loc in poza ta si pentru o sticla cu apa Aqua Carpatica. Gaseste-i tu locul potrivit in cadru.

Poate fi o sticla de 0,25 l, de 0,5 l, de 1l, de 2l sau de 5 l. Minerala sau plata.  Varianta normala, kids sau sport. Fa tu alegerea potrivita. Noi doar vom cauta  sticla Aqua Carpatica in poza trimisa de tine, pentru a o valida si a intra in CONCURS.

Da, in concursul “Oamenii curcubeu (cum ne place sa le spunem!), unde cele mai interesante 3 poze trimise de voi la adresa de email contact@totceeaceeste.ro, pana pe data de 24 decembrie 2020, inclusiv, se vor bucura de premii surpriza! Si, bineinteles, de o portie zdravana de apa Aqua Carpatica.

Exprima-ti si tu recunostinta, trimite poza si intra in concurs!

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

„Magia Apei Informate” – recunoştinţǎ şi hidratare alǎturi de bradul verde de Crǎciun