“Focus to Green-Eco-life”, eveniment susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, te inspira sa dai o pauza maşinii tale pe 15 octombrie, de Ziua Mondiala a Mersului pe Jos.

Cu aceatsa ocazie, nu folosi masina personala sau mijloacele de transport in comun pentru drumurile pe care le ai de facut pe distante mai mici. In aceasta sambata, mergi pe jos si constientizeaza-ti contributia la reducerea poluarii aerului. E aportul tau la „vindecarea” planetei.

Tot astazi este si Ziua mondială a spălatului pe mâini, zi dedicată creșterii gradului de conștientizare și înțelegere asupra importanței spălatului pe mâini cu apă și săpun ca metodă simplă și eficientă prin care sunt prevenite boli si sunt salvate vieți.

Ne dorim ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator si de propria sanatate.

Marti, 18 octombrie , ne intalnim cu elevii clasei a III-a B, de la Scoala Gimnaziala „Petre Ghelmez”, din Bucuresti pentru a afla mai multe despre beneficiile miscari si ale igienei personale.

Inlocuieste, cel putin pe data de 15 octombrie, masina cu … mersul pe jos si spala-te pe maini cu apa si sapun. Nu uita ca poti mentine zilnic aceste obiceiuri sanatoase.

Mai jos informatii despre importanta REDUCERII POLUARII AERULUI prin diminuarea emisiilor de poluanti ale mijloacelor de transport.

Alege sa faci ceva pentru mediul in care traim, astfel incat si generatiile viitoare sa fie protejate! 

 

“Sa nu uitam ca sanatatea noastra, viitorul Planetei, depinde de noi, de gradul nostru de implicare directa sau indirecta prin conduita pe care o avem fata de problemele de mediu”.

ACŢIONĂM ASTAZI, ÎN PREZENT, PENTRU A SALVA VIITORUL!!!

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Mai multă mişcare, apă si săpun. Ziua mondială a mersului pe jos şi cea a spălatului pe mâini. #FocustoGreenEcoLife – 15 octombrie