Pomeneam zilele trecute de “mesageri”.  Am invatat ceva pana acum: nu esti niciodata singur, trebuie doar sa ceri ajutorul. Universul ti-i scoate in cale ca instrumente, pentru a te ajute sa-ti  gasesti sau sa-ti regasesti  drumul spre tine.

Atunci cand te-ai “ratacit”, poti fi indrumat sa apelezi la remedii, terapii, astre, ingeri sau psihologi, te poti intalni cu prieteni sau chiar cu oameni necunoscuti, care iti transmit anumite informatii. Si nu spun asta doar din cartile pe care le-am citit in ultimii treizeci de ani, ci viata mi-a confirmat-o.

Daca dai putin timpul inapoi … vei regasi si tu acele situatii din viata ta. Si nu sunt putine, cu siguranta!

Problema e ca de multe ori ne izolam sau suntem surzi si orbi la acesti “mesageri”. Trecem astfel pe langa ajutorul care ni se ofera si pe care cu disperare ni-l dorim. Ne rugam si asteptam o minune, ceva mai “sofisticat”, ca solutie la problemele noastre, fara sa realizam ca solutiile sunt intotdeauna simple.

Naturii ii place simplitatea. Viata este simpla. Noi o complicam de cele mai multe ori.

Comunica, deschide-ti ochii si destupa-ti urechile, ca sa vezi si sa auzi raspunsurile la cererile si rugaciunile tale de ajutor. Nu-ti mai pune singur piedici.

Fii deschis la ce apare in viata ta. Intreaba-te care este rostul lor si vezi ce simti cu adevarat.    Abia atunci vei intelege … cu INIMA.

Sa ai inspiratie pentru suflet!

 

blind__deaf_and_mute1_by_rhoeysmo

Mesagerii din viata ta