Pe 9 august, în fiecare an, sărbătorim Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor.

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne aduce o incursiune ȋn lumea minunată a parcurilor şi a animalelor. Includerea acestei zile în calendarul ecologic la nivel internațional, reprezintă dovada interesului asupra conservării biodiversității.

Parcurile joacă un rol deosebit de important în educaţia de mediu. Şi dacă ieri nu am ajuns la Grădina Zoologica, copiii prezenti ȋn parcurile bucureştene au fost dornici să vadă animalele, chiar şi sub formă de imagini colorate!

Cel mai important scop al parcurilor şi al grădinilor zoologice este acela de a asigura sprijin continuu pentru conservarea speciilor, dar şi de a oferi oportunităţi educaţionale extinse. Publicul ţintă principal sunt copiii, viitori tineri interesaţi de conservarea planetei si de un stil de viaţă sănătos.

Pentru că ne dorim să fii informat, astfel ȋncat să devii conştient de importanţa atitudinii personale fată de mediul inconjurator, de Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor ne-am ȋntȃlnit cu tineri şi copii din zona Arena Natională şi Parcul Gehorghe Petraşcu, din Bucureşti. Sticlele de apă oferite au avut de această dată drept accesorii … animale colorate! Cei mici s-au bucurat să identifice animalele pe care le-au văzut ȋn natură sau la Gradina Zoologică, iar apa i-a hidratat corect, ȋntr-o zi deosebit de calduroasă.

“Focus to Green-Eco-life” ȋţi aduce informaţii interesante despre „lumea verde” şi viaţa Pamȃntului.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, susţinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), ȋn parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Parcuri şi grădini cu apă şi animale colorate – accesorii #focustogreenecolife