Gandirea pozitiva, cuvintele si actiunile potrivite te ajuta sa pui in practica cu mai mare usurinta orice idee.  Abordarea holistica a cunoasterii de sine iti aduce  beneficii imense, contribuind la armonia ta interioara. Sugestiile din tehnicile NLP (Programare neurolingvistica) ne ajuta sa transformam intregul corp, ca forma, greutate si dimensiune, astfel incat sa ne bucuram de SANATATE si de un aspect fizic armonios. In SPORT, performantele  se masoara concret prin rezultatele obtinute.  Poti creste pana la potentialul maxim pe care doresti sa il manifesti. daca iei acum decizia SA ITI DAI VOIE sa folosesti aceste instrumente. In BUSINESS, propria armonie interioara, cea a angajatilor tai, dar si imbunatatirea colaborarii interpersonale si inerdepartamentale sunt doar cateva dintre beneficiile abordarii holistice ale omului. Poti creste  potentialul pe care doresti sa il manifesti in viata ta, in relatiile tale si in afacerea ta. Ileana Vlăduț, terapeut holistiv, îți oferă  zilnic pe totceeaceeste.roRețeta Ilenucăi” pentru OMUL care ai venit sa fii. Foloseste recomandari si solutii holistice de vindecare si de transformare.
RETETA ZILNICA, cat si CHEILE  PERSONALE (NATALE), chei care sunt specifice si unice  pentru tine, in functie de data de nastere, te pot ajuta:
  • sa  iti cunosti si sa iti intelegi drumul si provocarile vietii si ale inimii,
  • sa constietizezi de ce te comporti intr-un anumit fel, de ce reactionezi dupa un anumit tipar mental sau emotional,
  • sa gasesti solutii pentru a inlocui tiparele  comportamentale  negative cu obiceiuri noi, benefice pentru tine,
  • sa afli zilele din an in care armonia personalitatii si inimii tale este „testata” de catre cei cu care intri in contact,
  • sa te intelegi mai bine si sa ierti acele aspecte ale tale care inca se cer a fi vindecate,
  • sa relationezi mai usor cu toate persoanele care sunt sau vor aparea in viata ta,
  • sa iti stabilesti si sa iti atingi mai usor obiectivele propuse in toate domeniile vietii.
Costientizeaza cine esti si utilizeaza cheile pentru a te transforma in  cine ai venit cu adevarat sa fii. Foloseste “Rețeta Ilenucăi”, oferită  zilnic pe totceeaceeste.ro de Ileana Vlăduț, terapeut holistic.
“Rețeta Ilenucăi” – REȚETA ZILEI pentru A FI OM îți este dezvăluită pe totceeaceeste.ro
Tagged on: