Dilema 1-2-3 sau câte îmi “trebuie“?

“Vindecarea reconectiva este o calatorie, nu e un punct de sosire. Procesul nu se stinge, pur si simplu, atunci cand sedinta s-a terminat, pentru ca ….. nu se termina niciodata. Mereu poti sa progresezi; mereu poti sa fii mai bun. Sedintele de vindecare reconectiva pot fi cat de lungi sau cat de scurte dorim, intrucat ele continua adesea singure dupa perioada “alocata” sedintei.
De cate sedinte este nevoie? De oricate sunt necesare, pentru ca persoana sa accepte vindecarea. Cum nu exista doi fulgi de zapada identici, nu exista nici doua sedinte de vindecare la fel. Tot asa cum nu exista nici doi oameni la fel. Tinand seama de asta, unii ar putea alege mai multe sedinte, iar altii doar una. Daca nu s-a produs nici o schimbare vizibila pana la sfarsitul celei de a treia sedinte, probabil ca aceasta nu este cea mai buna cale pentru ca pacientul sa isi atinga rezultatele pe care le doreste in mod constient. Vindecarea reconectiva nu este o “terapie” si nu este nici necesar, nici de dorit, ca cineva sa vina mereu la sedinte.” – Dr. Eric Pearl (Reconectarea)

Alege 1, 2, 3 sau ….. tu stii mai bine! Alege-ti cu sufletul practicianul care sa te insoteasca in aceasta calatorie. Acela va fi, cu siguranta, cel care ti se potriveste!

ŢINE MINTE
Nu exista o reteta universala. Exista doar recomandari.

TU alegi!

Vindecarea – dilema 1-2-3