Ziua copilului, cea mai speciala din an, în care toţi copiii trebuie să se simtă bine, să primească cadouri, să se distreze împreună este cu siguranta 1 iunie.

De Ziua Copilului, echipa #apecurateasumate se va intalni cu elevii Scolii Generale „Petre Ghelmez” (clasa a VIII-a A). De ce cu ei? Inca din primii ani de scoala, ei au sustinut curatenia apei si a emotiilor interioare. Au participat la evenimentele de informare si constientizare „Magia apei informate” si „Ape curate asumate”.

Prin desfasurarea acestor proiecte sustinute de Aqua Carpatica, copiii au invatat si au inteles mai bine mesajul de puritate al apei.

Ce vom face impreuna? Vom aprecia si vom aduce un omagiu apei si copilului nostru interior.

Alaturati-va celor ce sustin apele interioare si exterioare cat mai limpezi si curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro). Detalii pe blogul proiectului #apecurateasumate.

În această zi, fiecare dintre noi îşi aminteşte de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil.

Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm şi să ne bucurăm de fiecare zi şi clipă a vieţii, precum cei mici. Să sarbatorim alături de copiIi, nepoţii, fraţii sau vecinii noştri şi să ne lasăm inspiraţi de bucuria lucrurilor simple sau … să nu uităm de copilul din noi. Aşadar, această zi este un bun prilej pentru a uita de toate grijile, de a ne aminti de „cea mai frumoasă iluzie” … copilăria.

1 iunie -mZiua copilului, cea mai speciala zi din an pentru copii. O zi cu ape curate asumate