Calendaristic, 20 mai 2022 marcheaza „Ziua Mondiala a Meteorologiei”. La statia meteo  nu am ajuns. Ne-am gandit ca cei mai potriviti sa ne povesteasca despre starea vremii sunt copiii. Acei tineri care se pregatesc sa devina actori, sub indrumarea unui artist deosebit de sensibil si dedicat – Claudia Motea, actrita de teatru si scriitoare.

Proiectul „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne sustine sa cunoastem cat mai bine apa si sa contribuim la pastrarea curateniei ei.

Drept urmare, ne-am dat intalnire cu ei la Centrul Cultural Eminescu, din sectorul 2, Bucuresti. Copiii au avut ocazia sa-si alchimizeze „ploile si furtunile interioare” in emotii mai placute de bucurie si fericire.

Fiecare si-a identificat emotiile (apele interioare) si le-a infrumusetat cu „bila magica colorata”.

„Cei mici au intrat cu mare usurinta in pielea personajelor imaginare, interpretand autentic si cu originalitate roluri precum iepurasul si vulpea din poveste. Stilul, fantezia si expresivitatea lor au fost de-a dreptul surprinzatoare. Le uram succes micilor actori, care au invatat sa-si gestioneze buletinul meteo interior!” – Ileana Vladut, terapeut.

Apa Aqua Carpatica ne-a hidratat si a sustinut interactiunile armonioase si autentice.

Pe întreaga planeta, apa este intr-o continua miscare si transformare. Asa sunt si emotiile noastre. Pastrati deci apele interioare si exterioare cat mai clare si curate.

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

#Apecurateasumate si alchimia ploilor interioare confirmată de vremea bună