Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, a lansat pentru astazi, 22 noiembrie,  Ziua internationala funny „mergi la plimbare”, invitatia de a-ti alege propria plimbare.

Indiferent ca te-ai hotarat sa faci o plimbare in parc, la padure sau pe un traseu de munte, daca esti mai norocos si ai mai mult timp la dispozitie, alege astazi sa mergi pe jos sau cu bicicleta. Plimba-te singur, insotit de prieteni sau cu animalul  tau de companie. Va fi o bucurie pentru toti.

Nu te limita doar la aceasta zi, ci alege sa faci din mersul pe jos si din plimbarile in natura un obicei benefic pentru un stil de viata sanatos. Atat pentru tine, cat si pentru protejarea mediului inconjurator.

Reporterii #focustogreenecolife au ales astazi Gradina Botanica din Bucuresti. Nu doar pentru o plimbare in parc si in natura, ci si pentru a sustine echipele de lucratori care finalizeaza curatenia de toamna a acestui spatiu.

Beneficiile mersului pe jos sunt nenumarate, iar daca il facem cu bucurie, intr-un spatiu, un decor al naturii, efectul am putea spune ca devine unul miraculos.

Creaza-ti o rutina pozitiva mergand zilnica la o scurta plimbare. Vei incepe sa descoperi din ce in ce mai multe metode de a avea un stil de viata pozitiv si dinamic. Considera plimbarea ca actiunea pe care o faci in mod constient, ca o contributie la „curatarea” corpului tau si al planetei.

Desi actiunile noastre constiente pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj .

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

22 noiembrie – o zi funny de „mers la plimbare” alaturi de #focustogreenecolife